Hogy tudnék túllépni vagy feldolgozni? Egyáltalán ezt tegyem?
Én leszek a házisárkány liba mama? Hát köszi! Nem tudom te házas vagy-e de ha valakit igazán szeretsz és kiderül hogy ő elkezdett másfelé kacsingatni, szerintem ha van lelkivilágod, téged is gyötörne a fájdalom és a keserűség.
A többi tanácsot nagyon köszönöm! Ha még írtok, előre köszönöm azokat a tanácsokat is!
egyébként a férjed nagyon amatőrnek látszik, hogy a közös szerveren lévő levelezést nem törli le azonnal. :-)
Szerintem nagyon beparázott, máskor nem fog ilyet csinálni, próbálj meg bízni benne, de azért figyeld is őt egyben.
A saját példámat írom le: nekünk az első gyermek születése környékén történt hasonló csetelés. Mivel outlookon én is látom az ő leveleit, így persze lebukott. De mielőtt lebukott volna, felmentem arra a két oldalra, amint ismerkedett, és én is írtam neki álnéven. Nagyon szépeket írt, viszonylag sokáig leveleztünk, de amint személyes talákozóra került volna a sor mindkétszer kihátrált.
mi megbeszéltük a dolgot (én csak a mail-eket mondtam neki, azt nem, hogy tudom, melyik oldalakon írogat). Ő a gyerekvállalástól parázott be (tervezett gyerek volt, házasságban), ráadásul nagy leépítési hullám a cégénél, stb.
Azóta 4 év telt el, mindenhonnan törölte magát, és soha többé nem fordult elő ilyesmi. Azóta (is) szuper apuka és férj.
Most várjuk a második picurt, de erre a babára már lelkileg ő is máshogy készül, így nem félek, hogy még egyszer előfordul ilyesmi.
Szerintem beszéld meg vele, nehéz beszélgetés lesz, de át kell rajta esni. Nekünk sokat segített.
nem szeretném az életutamat ecsetlni és azt,hogy én mit tapasztaltam
de saját eddigi életemből kiindulva: bízhatsz benne...még egyszer
ha tudnád mit meg nem tesznek azok a fériak akik valóban szélhámosok...de tudod mit? ne is tudd meg
van ilyen még nőknél is, kis ártatlannak tűnő játék, de a férjed nem tagadott és felhívta a nőt és elmondott neki mindent.
ezzel duplán vállalta a felelősséget a tetéért: neked is beismerte, nem mismásolt és a hölgyet is menesztette egyértelműen.
és igen.szerintem is üljetek le megbeszélni mit hiányol esetleg, lehet,hogy kis extra elismeréssel, dícséretekkel (mindkét fél részéről) nem hajtaná a bizonyítási kényszer :)
Láttam olyan esetet, amikor a féri három nővel játszotta ugyan ezt és a végén addig kavart és hazudozott,hogy patyolatfehéren jött ki a dologból és még a három nő eszi magát azóta is,hogy mit hibázott?pffff
Én bíznék.sok boldogságot
Tanulj: http://www.youtube.com/watch?v=4esJMIPQVe8
csak az parázik, csak az féltékeny aki valahol valamikor valamit rosszul csinált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!