Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék ezen túllépni? Hogy lehet ezt feldolgozni?
Kialakulóban van egy kapcsolat egy sráccal,de 14 évesen történt velem egy olyan dolog,hogy egy 30 éves férfi össze akart velem jönni! Nem erőszakolt meg,meg semmi nem történt,csak tett bizonyos dolgokra utalásokat,és nagyon megilyedtem!
És most nem merek összejönni a sráccal,2 évvel idősebb nálam,iszonyat rendes,de akkor is..
Soha nem is lesz családom?
Tönkretette az életem!!! :'(
Szerintem az elsonek van igaza. Egy ilyen dolog tenyle szornyu traumat tud okozni - aki nem ment at rajta nem is erti meg - es legtobbszor nagyon nehez egyedul kijonni belole.
Egyben azonban biztos lehetsz: akarhogy viselkedtel is, ha te 14 voltal a pasi meg felnott, akkor SEMMIKEPP SEM TE VAGY A HIBAS!!!!!!!
Soha ne mondd hogy soha, és ne paráztasd magad.
Az emberek nagyon különböznek.
Attól a 30éves pedofil pasitól félhetsz, de ettől a sráctól nem kell félni, mert nem ugyanaz a kettő.
Ne is hasonlítsd hozzá, még véletlenül se.
Azt tanácsolom, mondj el a srácnak mindent!
Írtad, hogy rendes-meg fogja érteni, s ezáltal úgy viszonyul hozzád, ahogy szeretnéd.
Egy pszichológus felkeresése tényleg ajánlott.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!