Miért zavarja a szüleimet meg a tesómat, hogy én zokni nélkül vagyok odahaza a lakásban?
Én otthon mezítláb szeretek lenni télen is, nekem ez a kényelmes. Mégis állandóan oltogatnak a szüleim is meg a tesóm is, hogy "miért vagy mezítláb, miért nincs rajtad zokni????" Állandóan ezt kell hallgatnom. Ez végülis miért baj nekik? És mit mondjak, hogy hagyják abba a beszólogatást? Én nem fázom így télen sem, sosem vagyok megfázva sem akkor ez nekik miért olyan világkatasztrófa? Miért nem lehet rám hagyni? Mit csináljak?
16/F
Hát én is egész télen mezítláb vagyok, növesztem a körmeim, ugyhogy már nagyon nem is tudnám felhuzni a zoknit vagy a harisnyát. Engem nem zavar ha szólnak érte, bár az én esetemben inkább az a feltűnő, hogy milyen hosszú a körmöm. 18/L
Én is ugyanígy voltam annak idején-otthon télen is mindig mezítláb-,nekem nem szóltak érte.Pedig mindenki más zoknizott ,papucsozott,nyáron is.
Nem értem,nálatok miért probléma.Azt tudod tenni , hogy nem foglalkozol velük,remélhetőleg belenyugszanak.Egyébként igazad van,otthon miért kellene bár ilyen lábbeli,még a leghidegebb napokon is?
"Utolsó, nekem nem szokott büdös lenni a lábam"
Nem a túrót.
Neked ibolya illatú a lábad.
És egy hétig hordasz egy zoknit, mert jó illatú marad az ötödik napon is...
Az egész otthon kategória tele van olyan kérdésekkel, hogy hogyan illatosítsam a lakást. Na ott egyrészük a nedves dohos falazat miatt szív, de a többieknél a kárpitokkal van baj. Mosdatlan lábbal járkálnak a szőnyegen, vagy mosdatlan testtel heverésznek a kanapén, a fotelben. Holott egy zoknit könnyebb kimosni mint a szőnyegeket kitisztítani, és egy pólót könnyebb kimosni, mint egy kanapét...
Én egyszerűen undorodom a papucs hordástól. Egész nap benne rohad a lábad, és szellőzik amennyire szellőzik (főleg ha zárt) vagy full műanyag/gumi, ami egy idő múlva mocskos is lesz, és ellentétben mondjuk a talpaddal, vagy a zokniddal, sosem mosod ki, hanem évekig minden nap x órában hordod. brrr
úgyhogy én nem hordok papucsot otthon, és mivel koszos lesz, tele lesz kutya/macska szőrrel - már ha van, vagy morzsával a konyhából, zoknit se nagyon, csak ha fázik a lábam.
valaki írta a kanapét, ha a zoknit hordana és azt tenné fel, az is piszkos, meg ennyi piszok belefér, nem kell sterilen élni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!