Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja a szüleimet meg...

Miért zavarja a szüleimet meg a tesómat, hogy én zokni nélkül vagyok odahaza a lakásban?

Figyelt kérdés

Én otthon mezítláb szeretek lenni télen is, nekem ez a kényelmes. Mégis állandóan oltogatnak a szüleim is meg a tesóm is, hogy "miért vagy mezítláb, miért nincs rajtad zokni????" Állandóan ezt kell hallgatnom. Ez végülis miért baj nekik? És mit mondjak, hogy hagyják abba a beszólogatást? Én nem fázom így télen sem, sosem vagyok megfázva sem akkor ez nekik miért olyan világkatasztrófa? Miért nem lehet rám hagyni? Mit csináljak?

16/F

2017. dec. 23. 15:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Világéletemben mezítláb mászkáltam a lakásban. Engem a papuccsal nyagattak a szüleim, gyűlölöm a papucsot. Elmondhatod nekik 100x hogy nem fázik a lábad, nem fogják felfogni soha. Egyszerűen engedd ela füled mellett. Ok anya, aztán mintha mi sem történt volna
2017. dec. 24. 00:51
 12/24 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük.
2017. dec. 24. 18:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg annyit válaszolhatsz, hogy "örülök, hogy az én zoknim a legnagyobb problémátok".
2017. dec. 24. 18:10
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Azért zavar a mezítláb mászkálás, mert hazajössz, ledobod a cipődet, és ahelyett hogy lábat mosnál először - a dögbüdös izzadt lábaddal telejárkálod a lakást. A lábszagod beleivódik a szőnyegbe. Én meg naponta moshatom a követ utánad, hogy ne egy torna-öltőzöben érezzem magam itthon.
2017. dec. 25. 21:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem nem szokott büdös lenni a lábam, ha neked egy napnyi cipőviseléstől olyan büdös lesz a lábad, hogy beleivódik a lábszagod a szőnyegbe is, inkább orvoshoz kéne menni, nem itt osztani az észt.
2017. dec. 25. 22:12
 16/24 anonim válasza:
0%

Hát én is egész télen mezítláb vagyok, növesztem a körmeim, ugyhogy már nagyon nem is tudnám felhuzni a zoknit vagy a harisnyát. Engem nem zavar ha szólnak érte, bár az én esetemben inkább az a feltűnő, hogy milyen hosszú a körmöm. 18/L

[link]

2017. dec. 31. 02:55
 17/24 anonim válasza:

Én is ugyanígy voltam annak idején-otthon télen is mindig mezítláb-,nekem nem szóltak érte.Pedig mindenki más zoknizott ,papucsozott,nyáron is.

Nem értem,nálatok miért probléma.Azt tudod tenni , hogy nem foglalkozol velük,remélhetőleg belenyugszanak.Egyébként igazad van,otthon miért kellene bár ilyen lábbeli,még a leghidegebb napokon is?

2017. dec. 31. 12:23
 18/24 anonim válasza:

Mezítláb lenni természetes és egészséges. A világon több ismert mozgalom, szervezet népszerűsíti, terjeszti ezt az életmódot. Jómagam is ide tartozok. Sőt, ezen felül nudista is vagyok, mindig meztelen ha lehet.

Két szervezet: 1) [link] 2) [link] és egy cikk: [link]

2018. jún. 5. 09:24
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

"Utolsó, nekem nem szokott büdös lenni a lábam"

Nem a túrót.

Neked ibolya illatú a lábad.

És egy hétig hordasz egy zoknit, mert jó illatú marad az ötödik napon is...

Az egész otthon kategória tele van olyan kérdésekkel, hogy hogyan illatosítsam a lakást. Na ott egyrészük a nedves dohos falazat miatt szív, de a többieknél a kárpitokkal van baj. Mosdatlan lábbal járkálnak a szőnyegen, vagy mosdatlan testtel heverésznek a kanapén, a fotelben. Holott egy zoknit könnyebb kimosni mint a szőnyegeket kitisztítani, és egy pólót könnyebb kimosni, mint egy kanapét...

2018. jún. 6. 09:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen undorodom a papucs hordástól. Egész nap benne rohad a lábad, és szellőzik amennyire szellőzik (főleg ha zárt) vagy full műanyag/gumi, ami egy idő múlva mocskos is lesz, és ellentétben mondjuk a talpaddal, vagy a zokniddal, sosem mosod ki, hanem évekig minden nap x órában hordod. brrr

úgyhogy én nem hordok papucsot otthon, és mivel koszos lesz, tele lesz kutya/macska szőrrel - már ha van, vagy morzsával a konyhából, zoknit se nagyon, csak ha fázik a lábam.

valaki írta a kanapét, ha a zoknit hordana és azt tenné fel, az is piszkos, meg ennyi piszok belefér, nem kell sterilen élni :)

2018. jún. 7. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!