Attól, hogy más szülő máshogy tesz/gondolkodik azt szüleimet miért érdekli?
Elkényeztetik a bátyádat és ez a szüleidnek nem tetszik.
Általában mindennek ára van és a szüleid talán attól tartanak, hogy a bátyádnak ezekért a bónuszokért még egyszer fizetnie kell. Ami nagyon valószínű is lehet.
Mondjuk, nagyobb gondjuk sose legyen a szüleidnek mint azért aggódni, hogy a bátyádat a barátnője szülei ajnározzák.
Ez azért már messze túl van azon, hogy kedvelik, szívesen látják.
A szüleitek helyében nekem gyanús lenne. Föltenném magamnak a kérdést: "Miért akarják ennyire megfogni a fiamat a lányuk számára?"
Hirtelen olyanok jutnak eszembe, hogy a lánynak esetleg valami rejtett betegsége van (pl. pszichiátriai), és azt akarják, hogy a fiú vegye el, legyen hamar gyerekük, mielőtt még megtudja ezt.
Vagy mondjuk a csaj biszex, és a szülei kezüket-lábukat törik, nehogy újból csajjal jöjjön össze.
Engem egyébként a bátyád helyében is zavarna ez, ill. a lányon keresztül próbálnám óvatosan kideríteni, hogy a szülei miért csinálhatják ezt velem. Azt pl. hogy kimossák a fehérneműmet, mert hétvégén náluk vagyok, eleve nem is engedném. Mondjuk a "főznek rá", az érthető: ha főznek a lányuknak, akkor a lányuk vendégét is asztalhoz hívják.
Viszont ilyen rövid kapcsolatnál nem hiszem, hogy napokig ott lennék náluk. 50 km nem olyan nagy távolság, reggel mennék, este jönnék haza. Legföljebb, ha valami esti programra mennénk, akkor aludnék ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!