Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más szülő is így gondolkodik...

Más szülő is így gondolkodik erről? Vagy az én szüleim ilyeneké csak?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyok együtt barátommal (de egy éve ismerem) és anyám nem engeded hozzájuk azzal az ürüggyel hogy az még korai lenne. De mikor mondtam hogy de hat velem egy idős barátnőm is megy a baratjahoz az volt a válasza hogy ő megy a fiú helyebe. Én ezt nem értem mire jó. Főleg hogy nem is ismerem a szüleit és egy faluban lakunk és nem akarom hogy ez miatt majd utaljanak vagy eliteljenek hogy oda se megyek csak jó par hónap múlva.

17/L

21/F

2017. máj. 12. 05:54
1 2
 1/14 Andizsuzsi ***** válasza:
92%
Fiús anyaként megnyugtatlak, nem ítéltem el azt a kislányt, aki 1 hónap járás után nem jelent meg nálunk.
2017. máj. 12. 06:42
 2/14 anonim válasza:
30%

Szerintem nyilvàn csak fèltenek a szüleid. Az èn anyàm is katasztròfa. Dèlutàn iskola utàn nem maradhatok kint mert egyből hisztizik. Apuval kell mindig megbeszèlnem ,hogy maradok kint s ő simàn kienged. Szerintem csak vèdeni pròbàlnak, vagy sajnos fogalmam sincs, hogy mèrt nem engednek. Szerintem vàrj mèg egy kicsit, legyetek 2 hònaposak s akkor pròbàld meg ùjra, hàtha elfog màr engedni.

15/L

2017. máj. 12. 06:44
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

"együtt vagytok" = szexeltek?

"megy a barátjához" = ottalszik szexeléssel egybekötve?

2017. máj. 12. 06:56
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
A fiú szülei akkor fognak utálni inkább, ha odajársz hozzájuk. Falun még inkább élnek a hagyományok. A fiú járjon a lányosházhoz, ne a lány akaszkodjon a fiú nyakába.
2017. máj. 12. 07:40
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Mit értesz azon, hogy együtt vagytok? Jártok vagy szex vagy a 2 együtt? Egy hónapos kapcsolat még tényleg fiatal. Miért sértődnének meg a fiú szülei? Mert nem mutat be téged a srác nekik? Mennyit van nálatok a barátod? Csak napközben jön vagy nálatok alszik? És mit jelent ez a mondat darabka? "ő megy a fiú helyebe."
2017. máj. 12. 07:43
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Egy hónap után tudod ki engedne el, majd talán fél év!

Szexelni bárhol tudtok, ha annyira akartok, de ennyi idő az nem kapcsolat, az még a járás kezdete.

Az az időszak, amikor a pási - ha olyan - párszor megdug, aztán kidob.

2017. máj. 12. 08:59
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

5-ös normális esetben falun a fiú szokott a lányos házhoz menni - hogy ne legyen baj, hogy a szülők tudjanak vigyázni a csajra -, nem fordítva.

A barátnőééknél a leányzó megy a pasijához, ezért megy ő a fiú helyébe.

Kérdező: miért utálnának meg? Csak mert egy hónap után nem az ő házukban teszed szét a lábad? Hidd el, én sem utálnálak érte, gázabbnak tartanám, hogy ilyen semmi időt követően már nálunk lógsz.

2017. máj. 12. 09:03
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Az én szüleimet nem nagyon izgatták az ilyen hagyományok, hogy ki kihez járkáljon - nálunk mindig akkora volt a jövés-menés, hogy már csak azért is ritkán aludt ott bárki, lehetett az barát, haver vagy szerető. Ottalvós bulira én mentem a barátnőimhez és amikor szerelmes lettem, akkor is én aludtam a barátomnál. De nem egy hónap után. Köztünk is pont ennyi volt a korkülönbség, a barátom 21, én 17. A szüleim kedvelték, mert kedves, rendes srác volt, az apja meg amúgy is jóban volt az én apámmal. De egy hónap után nem engedtek volna, hogy ott aludjak szerintem. Viszont még nekünk se volt rá igényünk, így nem volt vita. Pár hónappal később már igen, de akkorra már a szüleink sem ellenezték a dolgot.
2017. máj. 12. 09:19
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
1 honap az lósz1r
2017. máj. 12. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagyok szülő, de szüleimmel élek és nagykorú vagyok sőt felnőtt. Engem pl a barátom 1 hónap járás után meghívott unokatesója esküvőjére,ahova nem mentem mert úgy gondoltam szüleim is) hogy ne mert túl korai. Nem bántam meg

lehet h most drámain fogod fel a helyzetet, de nem az!Ha a srác szeret ő menjen ne te

2017. máj. 12. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!