Más szülő is így gondolkodik erről? Vagy az én szüleim ilyeneké csak?
Egy hónapja vagyok együtt barátommal (de egy éve ismerem) és anyám nem engeded hozzájuk azzal az ürüggyel hogy az még korai lenne. De mikor mondtam hogy de hat velem egy idős barátnőm is megy a baratjahoz az volt a válasza hogy ő megy a fiú helyebe. Én ezt nem értem mire jó. Főleg hogy nem is ismerem a szüleit és egy faluban lakunk és nem akarom hogy ez miatt majd utaljanak vagy eliteljenek hogy oda se megyek csak jó par hónap múlva.
17/L
21/F
És ezért kellett lepontozni a válaszomat?
Nem egy eldugott faluban éltünk, bocs, ha ez valakinek sérti az érzéseit. Vagy elképzelni nem tudom, mi lehetett a válaszomban a haszontalan.
Nos én nem vagyok szülő, éppen veled egyidős vagyok.
Tudod, ha belegondolsz, hogy a kortársaink mit művelnek, nem feltétlenül egy hónap, ó dehogy, akár egy hét/nap után, esetleg azonnal egy hím egyeddel..(bár nem tudom, te milyen vagy és ezzel nem szeretnélek megsérteni, egyszerűen nem ismerlek)
Erre a kérdésre nem csak te tudod azonnal a választ, hanem ők is és hidd el, még annál is hamarabb, hogy előadnád úgy egészében, amit szeretnél tőlük.
Szerintem te sem engeded majd így el a gyermekedet kapásból, legalábbis reméljük nem. Ez úgy működik, hogy először te is adsz nekik valamit cserébe, mégpedig azt, a számodra talán hülyeségnek tűnő apróságot, hogy otthon ők idegrohamtól mentesen várhatnak. Nem véletlenül nem engednek el, a szülők nem valamilyen furcsa faj, akik teljesen random viselkedésűek. Nyerd el valamivel a bizalmukat, azaz talán ezt inkább közösen, a barátoddal lenne érdemes csinálni. Ne várd el tőlük csak így..szerintem fogalmuk sincs róla, hogy te ott mire készülsz ezzel az emberkével.
Az ő szülei biztosítalak róla, hogy nem utálnak meg. Tudod miért? Itt vagy te, 17 évesen, aki szót fogad a szüleinek és vársz, amíg nyugodt szívvel elengednek. Máris szimpatikus leszel nekik látatlanból, hiszen a barátod ezt gondolom csak elmeséli otthon valamilyen formában.
Szerintem a türelem a kulcsa az egésznek, felesleges háborogni ezen. Más szemszögből is tudni kell bizonyos dolgokat nézegetni és mindjárt higgadtabban kezeli az ember:)
Köszönöm szepen mindenkinek a válaszát :)
Igazából en nem ott aludni meg lefeküdni es semmi ilyesmi dolgokat nem akarok csak ugy gondoltam hogy ha a szülei nem ismernek meg akkor elítélnének ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!