Ha egy gyereket vernek szülei, mit tehet?
Nem rég megismerkedtem egy lánnyal. Most tökmindegy hogy igaz-e a története vagy sem, szimplán már csak engem is érdekel. Folyton verik mindenért. Nem engedik el otthonról, verik ha nem hoz haza jó jegyet, verik ha otton nem egésznap tanul, verik ha olyat csinál ami nem tetszik nekik, emellett folyamatos ordibálás.
A lány hetente/havonta ájul el iskolába, jár kórházba. Már vagdossa is magát, ami például már nem olyan amit le is tud tagadni bár sokan tetszik ez. Sajna én nem vagyok a közvetlen környezetébe hogy segítsek neki, de még csak nem is magyarországon élnek.
Ha nincs rokon/ismerős opció aki segíthetne, törvényes úton mit tudna tenni hogy az állam elvegye a szüleitől? Állítása szerint már próbáld ideiglenesen otthonba menni és felvenni a kapcsolatot a gyermekvédelemmel, csak mikor a szüleit is tájékoztatják erről akkor hazudik, mert fél az anyjától, így pedig tárgytalan lesz az egész eljárás. Nem meri igazából rendesen elmondani, mert fél hogy utána megint rögtön ordibálnának vele, majd megvernék. Mit lehet tenni?
Egyeske, k**vára vicces vagy :)
#2 Szerintem ez nem a rendőrség hatásköre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!