Miert nem hagynak minket a baratom szulei?
Baratom 16 eves en 15 nemsokara egy eve leszunk egyutt... fel ev utan kezdtunk el egyutt aludni.. nekem o az eleo baratom neki elottem mar volt 2 baratnoje is
En meg szuz vagyok baratom mar nem viszont teljes mertekben megerti h en meg nem szeretnek lefekudni.. a baratom gyakran alszik nalam szuleim megbiznak bennunk teljesen volt mar h ketten hagytak minket itthon stb ... termeszetesen egy ev az egy ev igy mi sem vagyunk artatlanok volt mar petting de sosem tennenk ugy h tudjuk otthon van vki rajtunk kivul... baratomnal kb 2 hetente alszom ott... tenyleg semmi tobbet nem szeretnenk csak aludni (max tapi) .. viszont akarhanyszor ottalszom szulei mindig megzavarnak minket .. mb 15 percenkent benyitnak h kerunk e vmit (fokepp az apja anyukaja beken hagy minket) nem tudom mit tegyunk mikor mar baratom is kerte az apjat h ne jarjon be folyton ugyse csinalunk semmi olyat... valakinek volt mar ilyen? Mit tett ebben a helyzetben? Miert csinalja ezt? Koszonom a valaszokat elore is. (Priviket elfogadok)
Azért nem hagynak békén, mert gyerekek vagytok.
Gondolom te szendébb vagy, mint az előző barátnők, ezért nem akarják, hogy megfektessen a fiúk... (Értsd: belőled nem nézik ki, hogy tudsz vigyázni magadra, esetleg azt gondolják, hogy naiv vagy...esetleg tudnak valamit, amit te nem (másik barátnő?).. vagy csak szimplán nem tetszik nekik, hogy a gyerekünk 16 évesen már a 3. csaját akarja lefektetni, akit úgyis lecserél majd pár hónap múlva a jelenlegi tendencia szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!