Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az eggyik barátom elment 2...

Az eggyik barátom elment 2 hónpra nyaralni addig a kocsit az én garázsomban tárolja. De ugy tom hogy van egy olyan törvény ami kimondja hogyha valamit nálam hagynak és 30 napon belül nem jönnek érte akkor az az enyém lesz?

Figyelt kérdés
ha igaz estére nekiálok szétszedem a kocsit oszt leadom vasba?
2010. febr. 1. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
:DDDD Milyen barát vagy te?
2010. febr. 1. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy kisbuszról van szó! 5000Kg azt ha leadom vasba 30ft/kiló áron 150,000 ropogós forintot jelent annyiért megéri!
2010. febr. 1. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Miféle törvény? Lopás miatt lecsuknak. Ha találsz valamit aminek nem ismert a gazdája és nem lehet kinyomozni akkor lehet a tiéd a dolog.De be kell a rendőrségen jelenteni a megtalálást.
2010. febr. 1. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Én még nem hallottam ilyenről. De ha van is ilyen, én nem tolnék ki így egy barátommal sem.

Egyébként meg most nem kapsz 30Ft-ot a vasért, csak jóval kevesebbet.

2010. febr. 1. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, hogy honnan szedik az emberek ezeket a hülyeségeket.
2010. febr. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!