Magánlakáshoz tartozó tetőterasz szigeteltetése milyen mértékben terheli a lakás tulajdonosát és milyenben a társasházat? Van erre törvény?
és miért nem olyan burkolatnak, mint a fürdőszobád? A tetőterasz a kizárólagos használatodban áll, mint a fürdőszoba, miért fizetné a tház? Csak te élvezed a hasznát, csak te fizesd a költségét.
A tető közös használatában van a háznak, csakúgy, mint a homlokzat. Ezek leginkább csak egyben kezelhetők, javíthatók. A tetőterasz sztem nem ilyen.
Persze értem, hogy te máshogy gondolod.
Azért mert teherhordó szerkezet, aminélkül a teraszburkolat
sem áll meg.A lakásban is hasonló a helyzet: a főfalak és a födém közöstulajdon.
Nem tudom miből gondoltátok, hogy én lennék a terasztulajdonos? Én a terasz alatti lakás tulajdonosa vagyok, aki tudni akarta, hogy kihez nyújtsa be a javítási felszólítást.
További kellemes okoskodást!
"Nem tudom miből gondoltátok, hogy én lennék a terasztulajdonos?"
Abból, hogy szerinted a tház a felelős.
"További kellemes okoskodást!"
Ide, ha nem tűnt volna fel, SEGÍTENI jönnek a válaszolók! Ingyen, felabaráti szeretetből! Te meg le-okoskodásozod a segítségüket?!
Kedves kérdező!
Szerintem a válaszolók eleve abból indultak ki," hogy fizess ha teraszod van" pedig a kérdés nem arra vonatkozott.
Köszönöm, hogy felvilágosítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!