Hogyan értessem meg, hogy nem iszom?
Sehogy. Ebben az országban nemzeti sport az ivás, és borzalmas sértés, ha nem iszol. Már önmagában egy furcsa dolog, hogy valaki nem iszik. Mintha nem enne vagy nem vécézne.
Én udvariasan elmondom, ha kitöltik akkor ott hagyom. Nem izgat különösebben.
Durva modszer, de lehet hogy mukodik:
- Nem kerek.
- Naaaa, az en kedvemert, csak egyet
- Nem, nem iszom alkoholt.
- De ne legyel mar ilyen unnepronto, megharagszom!
- Oke, tolts.
Kitolti. Elveszed. Es egy laza mozdulattal kiontod a mosogatoba, kertbe, viragcserepbe, barhova, de az orra elott.
- Na, most mar erted, hogy nem kerek?
# 4
szerintem ezek után nem nagyon hívnák meg abba a társaságba... :D
Nem tudsz mit tenni visszautasítod ennyi.
Vagy nem mész többet oda.
Nem tudsz sokat tenni, visszautasítod és ha opció, elmész. Van, aki sehogysem fogja fel.
Bár lehet, hogy lesznek fantáziadús emberek, akik mondanak durva szöveget, ami a legtöbb embert egy időre lesokkolja, azt bátrabbak megjátszhatják... Én visszautasítanám és kész, gondolom, a 3. alkalommal már üvöltenék, nem vagyok egy visszafogott fajta, aki jól bírja az emberi értetlenséget. Ha ez se hatna, hát ez van.
Opcionálisan kiselőadást is tartanék hogy mennyire hihetetlenül bunkó dolog tukmálni ételt s pláne italt, amikor az ember már többször megmondta, NEM.
Hú teljesen megértelek!!!!!
Velem ugyanez van, alkohollal és a tejes dolgokkal is (laktózérzékeny vagyok és nem bírom a laktózmentes dolgokat sem)
Hozzák a habos sütit: jaj de csak egy kicsit! Nem értik, hogy mennyire rosszul vagyok egy falattól is. Meg szoktam kérdezni a családtagoktól is, hogy mit nem ért azon, hogy nem?
Anyukám húst nem eszik, tőle is ugyanez: csak egy picit.
Évek óta megy ez. Én bunkón azoktam szólni, talán felfogják :D
A pia kiöntős ötlet hatalmas :D én mondjuk csak kiöntetném és ott hagynám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!