Normális, hogy 13 évesen a szüleimmel alszom?
Szerintem nem normális. Legalábbis ha magamból indulok ki, 12 éves koromig anyámmal kellett aludnom de kb. 6 éves koromtól már tiltakoztam ellene mert nem fértem el, horkolt, félóránként felkelt pisilni stb. Megváltás volt amikor kaptam egy felfújható matracot az ágya mellé és végre elfértem.
Amúgy meg simán lehet hogy a horrornézéstől nem tudsz aludni. Az egy dolog hogy nappal nem félsz tőle amikor nézed de az agy fura dolog, mindent elraktároz és este elalváskor előszedi. Próbáld ki hogy egy hónapig nem nézel ilyeneket, inkább hallgass valami nyugtató zenét elalvás előtt. az is lehet hogy az a sok feldolgozatlan dolog zavar amiről nem írtál részletesebben, érdemes lenne bemenni a sulipszichológushoz és elmondani neki. Sokszor már az is segít ha valakinek beszélhetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!