Majd jövőre lesz jobban ajándékozás?
Figyelt kérdés
Most arra akarok a kérdésemmel célozni, hogy nálunk mindig ez van. Én veszek amit kérnek, de nálunk mindig az van mondva, hogy majd legközelebb... Mintha nem 12 hónap telne el egyik karácsonytól a másikig. :D Nekem nem kell semmi félre ne értsetek, de nem tipikus magyarbeli dolog, hogy egész évben nem gondolunk rá, utána meg magukat nyugtatják sokan, hogy "ej majd legközelebb" főleg úgy szánalmas,hogy ha még október vagy november van. De a részükről az elelszólogatások kívánságilag már év közepén elkezdődik. Nálunk ez van. És most ne olyanok írjanak aki ugyanezt csinálja mert tuti a másik felet védi majd. Ott van tizenkét hónap. Vagy akkor senki senkinek, vagy mindenki valamit mindenkinek. Én szeretek adni, de jó pár éve ezt a sablon dumát hallgatni már unalmas. Van más is aki hasonlókat hallgat a családjában? És ismétlem én inkább adni szeretek mint kapni, csak egy idő után mindenki megunná főleg ha látja hogy év közben meg a sok költés megy. Persze magunkra. :D2017. dec. 9. 15:34
21/22 A kérdező kommentje:
Persze ez világos, hogy nem akármit, mindenkinek van egy pénztárca vastagsága és úgy. Igaz, nem teljesen lesz így meglepi, de jobb megkérdezni ahogy én is tettem, vagyis én esetemben mondta már Májusban. :D Csak azt nem tartom fernek, amikor utána neked meg pedzi az illető aki kiadta az ukázt, hogy hátsz ő meg sajnos nem biztos, hogy tud... bla bla bla de a gyereknek meg két legó, öt autó, amivel marhára nem fog játszani a gyerek. Sok szülő nem ossza be a dolgokat az a baj. Van akinek húsz dolgot, a másikra meg hátsz nem jut keret. :P pfff
2017. dec. 11. 17:33
22/22 A kérdező kommentje:
:) Senki más? azt hittem sok embert megmozgat a téma. :D
2017. dec. 16. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!