Majd jövőre lesz jobban ajándékozás?
Te csak fikázni tudod másik ötleteit ? Kérdező
Anyukámnak meg tetszik fénykép ajándék mert személyes szereti mutogatni a barátainak ,illetve kiteszi szobába .
Elöszobába ,
A tusfürdős ajándékcsomagok is jó ajándékok ha nem egyszerü minden napos tusfürdőböl állnak hanem naturkozmetikumokbol vagy fürdösütikböl süti formáju habfürdökböl .ilyet nem vesz minden nap az ember magának mert drága.
Nem az a baj, hogy tusfürdő vagy valami. Hanem hogy személytelen. Ha nincs pénz, akkor lehet venni 500 forintért is egy kis apróságot, ami személyre szól és azt bizonyítja, hogy ismered a másikat, törődsz vele és nem leemeled a polcról az első akciós tusfürdőt ami szembejön (ráadásul az esetek 100%-ában nem sikerül eltalálni, hogy mit szeret a másik).
Mi adtunk a nagyszülőknek 1x egy fotókönyvet, amiben összeválogattuk az elmúlt 80 év képeit. Annak nagyon örültek. Nem volt egy hatalmas összeg, 4000 forint volt, de személyre szól, dolgoztunk vele stb. Nyilván nekem is egyszerűbb lett volna venni egy "pálmolívet" egy "aldiscsokival" és úgy letudni.
Vagy a másik: megkérdezték, hogy mit kérek a szülinapomra. Mondtam, hogy semmire nincs szükségem, inkább üljünk össze dumálni, szórakozni stb. Mondták, hogy nem, akkor is venni akarnak valamit, mondjam meg mi legyen az.
Mondtam, hogy oké, akkor vegyenek nekem egy parfümöt (6.000 ft), mert kifogyóban van és nekem nem lesz időm elmenni megvenni.
Kaptam egy mamuszt (ami nyilván akciós volt, mert vettek még kettőt belőle maguknak is). Kb 4 mamuszom van itthon és vettek mellé csokit meg tusfürdőt. Mindkettő a kukában landolt, mert a csokit nem eszem meg (ráadásul nem is egy jó minőségű volt), attól a fajta tusfürdőtől meg egyszer tele lettem kiütéssel.
Ez a bosszantó az egészben, vettek valamit, mert "kell" de le sem carták, hogy az jó lesz-e vagy sem.
Sziasztok! Én szoktam örülni a tusfürdőcsomagoknak :D Én mindig a legolcsóbb tusfürdőt szoktam venni magamnak, és egy Niveanak vagy egy Dovenak mindig nagyon örülök.
Amúgy múltkor karácsonyra az apósomnak olyan ajándékot vettünk neki a párommal, amit tudtuk, hogy gyűjt, nekem meg egy poháralátétet adott :D Annyi mindent adhatott volna pl könyvet, parfümöt stb. Úgyhogy idén mi is eldöntöttük, hogy veszünk egy italcsomagot 2 pohárral aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!