Mit lehet tenni egy ilyen apával, anélkül, hogy engem vinnének el? (többi lent)
évek óta zsarol minket az apám, rettegésben tart, naponta kiabál szinte mindig ugyanazon, a pénz érdekli csak, tönkreteszi az életünket, anyámat bántotta már és nagyon durva dolgokat mond, illetve csinál.Ahogy meghallom a hangját, a gyomrom összeszorul, rettegek attól, hogy elkezd kiabálni, gyűlölöm!Kinek lehetne szólni? ha szólnék a gyermekvédelmiseknek ugye nem engem vinnének el valahová? mert nagyon igazságtalan lenne, mert olyan esetben még véletlenül sem szólnék senkinek, ha az én életemet teszi tönkre az apám és pluszba még én kapnék azzal, hogy elvinnének kitudja hová, azzal a tudattal, hogy nekem ott jobb lenne, de inkább a halál! ő meg élne tovább békében! nagyon reméllem, hogy ez nem igy működik!
:S :S
igen, a ház anyukám nevén van és az övé volt, aztán jött ide lakni apám.Elválni meg nem annyira egyszerű tőle, mert azzal zsarol, hogy semmi pénzt nem ad nekünk, mert szerinte csak ő dolgozott meg érte, bármit csinál anyám, akármennyit dolgozhat, mindig azt kapja, hogy semmit nem csináL! igy pedig nem éri meg dolgozni sem
továbbá pedig, mert tényleg durva dolgokat képes művelni, kizárni nem lehet, mert betöri az ablakokat, vagy bármi ilyesmi, volt, hogy kifeszitette már az ajtót
És ha rájönne, hogy válási folyamat van már, kitudja mit csinálna :S mert tudom, hogy nem hagyná csak úgy
apád szavai nagyrészt üres fenyegetések
akárhány sebből vérzik a magyar jogalkotás, az nem úgy van,hogy hogy csak fognak és elvisznek onnan
és az sem úgy van,hogy ilyen helyzetben az apád ki tud titeket semmizni
mondhat akármit, a bíróságon a törvény betűje alapján járnak majd el
amig anyukádra számíthatsz,nem fognak onnan elhurcolni
de ez ellen tenni kell valamit, mert a magam példáján tudom (ahogy nyílt az ajtó apám hazaért, már éreztem a gyomorgörcsöt),hogy minél tovább húzzátok,annál mélyebb és nehezebben kezelhető sérüléseket szerzel anyukáddal együtt.
Még azt is kockáztatod,hogy tudat alatt ilyen férfiakhoz vonzódsz majd, annak ellenére, hogy tudatosan nem akarod megtenni.
beszéljetek egy jogásszal, a jogi tanácsadás sok helyen ingyenes, vagy pár ezer forint
Kérjetek segítséget jogásztól, vannak ingyenes jogi tanácsadások, sztem érdeklődjetek az önkormányzatnál.
Ezen kívül vannak civil szervezetek is, pl. a NaNE segíthet ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!