Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Újra együtt a volt férjjel?

Tlle kérdése:

Újra együtt a volt férjjel?

Figyelt kérdés

Férjemmel elváltunk, sajnos miattam, mert szerelmes lettem valaki másba. Azóta vele élek, a volt férjemnek is volt több kapcsolata, jelenleg is van. Az új párom a tenyerén hordoz, imád engem, de nálam már elmúlt a szerelem. Sajnos sokat gondolok az exre, visszasírom azokat az időket, amíg még család voltunk. 2 gyerekünk van, a páromat elfogadták, ő is szereti őket, igazi apaként gondoskosik róluk, nekem mégis hiányzik a "régi".

Szeretném visszakapni, mindent megbántam, és nagyon sajnálom, amit tettem. Volt már valaki hasonló helyzetben? Szerintetek sikerülhet? Nem tudom fordított esetben én mit tennék. De egyre többet gondolok arra, hogy visszakapjam a családom, ami sajnos miattam hullott szét. :(

2017. dec. 4. 12:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%

"Valahogy mindig ezeket a "végtelenül rendes, értelmes" férjeket hagyják el,"

14-es vagyok,(nem kellene lepontozni)... Igen, mert ennek van hírértéke előző. Sok csendes, hűsége pár él - de az nem érdekes a világnak, nem hallasz róla, az unalmas a közönségnek.

Van egy irodalmi klasszikus példa is az esetre, méltóztassatok elolvasni -kérdező te is -, Tolsztoj Anna Karenináját.

"A boldog családok mind hasonlók egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módján az." (Tolsztoj)

[link]

2017. dec. 4. 19:30
 22/23 anonim ***** válasza:
53%
nekem is tud ilyen régi dolog hirtelen jó fényben feltűnni, de azoknak a dolgoknak nem véletlenül lett vége. Szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy kétszer is olyan rendes férfit találtál, aki szeretett. Most már maradj meg a második mellett, te sem lehetsz már fiatal, örülj neki, hogy nem vagy egyedül. Kész csoda, hogy valaki annyira szeret, hogy a két gyerekedet is elfogadta. szerintem keresd meg a szépet a mostani kapcsolatodban, ne csak mindig az elérhetetlent hajszold.
2017. dec. 4. 22:42
 23/23 anonim ***** válasza:
90%
Én megpróbálnám. Mondd el a volt férjednek, de csak mondd el, ne várj azonnal semmit, hagyj neki időt, hogy átgondolja. Akár még sikerülhet is, de előre ne éld bele magad. Igazuk van a kritikusoknak, ha szerelmes is lesz az ember a házassága alatt másba, elő kell venni a józan eszét is, és nem ugrálni. Mert a szerelem mindig elmúlik. Főleg a nagy fellángolás. Amilyen heves, olyan gyorsan le is cseng.
2017. dec. 5. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!