Újra együtt a volt férjjel?
Férjemmel elváltunk, sajnos miattam, mert szerelmes lettem valaki másba. Azóta vele élek, a volt férjemnek is volt több kapcsolata, jelenleg is van. Az új párom a tenyerén hordoz, imád engem, de nálam már elmúlt a szerelem. Sajnos sokat gondolok az exre, visszasírom azokat az időket, amíg még család voltunk. 2 gyerekünk van, a páromat elfogadták, ő is szereti őket, igazi apaként gondoskosik róluk, nekem mégis hiányzik a "régi".
Szeretném visszakapni, mindent megbántam, és nagyon sajnálom, amit tettem. Volt már valaki hasonló helyzetben? Szerintetek sikerülhet? Nem tudom fordított esetben én mit tennék. De egyre többet gondolok arra, hogy visszakapjam a családom, ami sajnos miattam hullott szét. :(
"Valahogy mindig ezeket a "végtelenül rendes, értelmes" férjeket hagyják el,"
14-es vagyok,(nem kellene lepontozni)... Igen, mert ennek van hírértéke előző. Sok csendes, hűsége pár él - de az nem érdekes a világnak, nem hallasz róla, az unalmas a közönségnek.
Van egy irodalmi klasszikus példa is az esetre, méltóztassatok elolvasni -kérdező te is -, Tolsztoj Anna Karenináját.
"A boldog családok mind hasonlók egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módján az." (Tolsztoj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!