Újra együtt a volt férjjel?
Férjemmel elváltunk, sajnos miattam, mert szerelmes lettem valaki másba. Azóta vele élek, a volt férjemnek is volt több kapcsolata, jelenleg is van. Az új párom a tenyerén hordoz, imád engem, de nálam már elmúlt a szerelem. Sajnos sokat gondolok az exre, visszasírom azokat az időket, amíg még család voltunk. 2 gyerekünk van, a páromat elfogadták, ő is szereti őket, igazi apaként gondoskosik róluk, nekem mégis hiányzik a "régi".
Szeretném visszakapni, mindent megbántam, és nagyon sajnálom, amit tettem. Volt már valaki hasonló helyzetben? Szerintetek sikerülhet? Nem tudom fordított esetben én mit tennék. De egyre többet gondolok arra, hogy visszakapjam a családom, ami sajnos miattam hullott szét. :(
Ha vissza mész és megint jön valaki, aki neked pont ideális és "új", akkor abba megint szerelmes leszel... Nem hiába lettél szerelmes, ott valami nem működött. Egyébként nem szégyenled magad, hogy a volt férjed működő kapcsolatát piszkálod a te érdekeid miatt? Képes lennél elhalászni előle az új nőt? Ne haragudj, de a volt férjed helyében még ki is nevetnélek, nemhogy vissza fogadnálak. A jelenlegi párodnak meg add ki az útját, mert csak apa pótlék, de nem igazi társként kezeled. Szerintem vissza vágysz, mert nem akarsz egyedül maradni 2 gyerekkel, ez a véleményem. Vállald, amit tettél.
Az előző kommented miatt: Ezt mindennemű rosszindulat nélkül írtam.
Kedves Kérdező! Nagyon sajnálom, hogy így alakult - így alakítottad - az életed..
Igen, van egy ismerősöm, akivel történt ilyesmi.
Boldog házasság, két gyönyörű gyerek. És kicsit unalmas, de végtelenül rendes, értelmes férj. Elment egy fellobbanó szerelemért és 10 évig össze-vissza hányódott. Akkor mesélte sírva, hogy "nem tudtam 10 évvel ezelőtt, HOGY MILYEN BOLDOG VAGYOK."
De már nem lehet épségben visszahozni azt, ami egyszer összetört. Ez a baj az élettel, hogy előrefelé kell élni és csak hátrafelé nézve utólag lehet megérteni.
Annyit tehetsz - és én ezt tenném-, hogy egy négyszemközti beszélgetésen elmondod neki amit nekünk írtál - és beszélgettek róla. Ezt mindenképp könnyíteni fog a helyzeteden, jó a dolgokat megbeszélni.
Szerintem pedig hagynod kéne az ex-férjed, hogy élje az életét ha már egyszer 'tönkretetted' akkor miért akarod mégegyszer? Nagy eséllyel úgyis lefog lépni megint pár év múlva.
" És kicsit unalmas, de végtelenül rendes, értelmes férj."
Valahogy mindig ezeket a "végtelenül rendes, értelmes" férjeket hagyják el, mert ez így túl "unalmas".
Bezzeg, ha csalna fűvel-fával, és esténként felpofozna, az mindjárt izgalmasabb lenne.
Agybeteg nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!