"Gáz" együtt dolgozni a volt férjjel és az új barátnőjével? Mit tennétek?
Miután megszületett a fiunk a volt férjemmel(akkor még férjemmel) kezdtem el dolgozni, az ő vállalkozásában (még előttem megvolt, szóval semmi közöm hozzá) Mikor elváltunk - egyébként tényleg békében - azt mondta maradjak nyugodtan. Nem volt azóta semmi gond. Normális viszony van közöttünk, talán még az hogy együtt dolgozunk segített is túllépni a korábbi sérelmeken és más - mondhatni baráti - viszonyba terelni minket.
Van egy barátnője már jó ideje, vele is normális a kapcsolatom. Nem vagyunk ugyan puszipajtások, de amikor találkozunk akkor váltunk pár szót, nincs feszültség szerencsére. Megszűnt a munkahelye, volt férjem felvette. Persze kicsit megmosolyogtam a helyzetet, nekik is mondtam picikét fura, mondták hogy ők is nevettek egyet.
De most belém beszélték hogy elsülhet rosszul is a dolog, lehetnek munkahelyi vitáink is a vele, ami miatt a jó kapcsolat ugorhat. Még most nem érzem, hogy ez bekövetkezhet, de tényleg össze lennénk gyakorlatilag zárva. Felajánlottak egy munkahelyet - de ott 15 ezerrel kevesebbet keresnék. Nem azt mondom hogy így éhen halnánk, de nem akarom kivenni a zsebünkből ezt a pénzt, most akarunk nagyobb házba költözni, hogy legyen nappali is, plusz három kisháló,hogy a gyerekeknek (enyémnek, férjemének)legyen különszobája. Szóval tényleg minden forint számít. Ugyanakkor a problémamentes kapcsolat az exemmel (barátnőjével) még inkább.
Mit tennétek? Maradnátok vagy mennétek?
Maradnék. Ami kicsit is "biztosnak" mondható vagy ami már megvan, azt nem szabad otthagyni.
Szerintem legközelebb ne hagyd, hogy telebeszéljék a fejed!
Ha eddig minden rendben volt, akkor most mégis mi romlana el? Intelligens embereknek tűntök, nem hinném, hogy ne tudnátok kezelni. Főleg, ha eddig nem votl semmi baj.
Azok az emberek, akik azt mondják, hogy majd most biztos baj lesz, szerintem azt sem tudták volna elképzleni, hogy a volt férjeddel a válás után is egy munkahelyen maradtok.
Hidd el, hogy vagy csak az irigység beszél belőlük vagy pedig egyszerüen képtelenek elképzelni, hogy szépen is lehet kezelni dolgokat botrány és veszekedés és csúnya jelenetek nélkül. Ami sajnos sok embernél alap... pedig inkább annak kéne alapnak lennie, ahogy ti viselkedtek.
Amúgy meg ő a VOLT férjed, tehát elméletileg már nincs szerelem közöttetek. Leegyszerűsítve ő egy férfi kollégád, aki együtt jár egy munkatársatokkal. Ez már legyen az ő proglémájuk, nekik kell megoldani. Azt meg csak érzed, hogy vitás esetekben a volt férjed mennyire lenne részrehajló még akkor is ha esetleg neked lenne igazad... de ez megint intelligencia. Mert itt max ebből lehet probléma, hogy a férjed attól való félelmében, hogy a barátnője megharagszik rá, ellentétek esetén akkor sem áll a védelmedre, amikor pedig jogos lenne. De szerintem ezt is meg lehet vele beszélni, ha eddig tudtátok tisztázni a dolgokat.
A volt férjemmel annyira nem vagyunk összezárva, míg vele igen. Ezt hozták fel, napi 8-9 órában együtt. Plusz amit én tapasztaltam már korábban hogy valahogy a női kollégákkal nehezebb a helyzet mint a férfiakkal:)
De remélem tényleg nem lesz baj, csak már túlkomplikáltam.
6-os jót ír.
Magatokra figyelj ne másra.
Más a csalódottságát ne ragassza rád.
Ha problémát érzel akkor beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!