Mennyi pénz jut havonta kajára per fő egy átlag családban?
Én havi 180 körül költők csak kajára, ami nyilván nagyon sok, ezt szeretném lefaragni valamelyest. Ezért kitaláltam, hogy januárban megpróbálom annyi pénzből kihozni a kaját, amennyi egy átlag embernek jut.
Bocsánat, de ez most nem menőzés, hanem tényleg érdekelne, hogy körülbelül mennyi. 100? 70? 50? 30?
Én arra gondoltam, hogyha ketten vannak, keresnek mondjuk fejenként 150et, az összesen 300, ebből mondjuk 100 albi, 60 bérlet, ruha, szórakozás, akkor marad 140, az fejenként 70 kajára.
Ez így mennyire reális?
Köszi. Igen, ezt a tésztás dolgot én is csinalni fogom, mert olcsó, finom, laktató, max. kicsit sok benne a szénhidrát.
Pörköltnek meg hasonlóknak egyelőre még nem merek nekiállni.
Egyetértek azzal, hogy akinek olyan munkája van, hogy havi 180 ezret csak kajára elkölt, annak feltehetően lenne annyi esze, hogy ezt nem itt kérdezi, hanem saját maga is rájön arra a bonyolult dologra, hogy netán otthon kéne főznie 2-3 naponként.
Ilyen problémamegoldó képességgel hol és miért fizetnek neked ennyit? Érdekelne.
# 23/23 Időpont ma 22:46
Jogos!
:-)
Nem válaszolok az olyan kérdésekre, amiknek semmi köze a témához. De mindegy is, 2000-2500Ft/nap, ez volt a válasz a kérdésemre, ezt megtudtam.
Fozni meg nem fogok (olvass vissza, kifejtettem), max. valami egyszerubbeket.
reggeli egy nagyobb kakaos csiga 200ft
ebedszallitas 800-1000ft egy adag foetel hussal
uzsonna gyumolcs kb. 200ft
vacsora csinalsz otthon 2 melegszendvicset a melegszendvicssuto gepben, ami 4 szelet toast kenyer + 1/1 szelet sonka sajt kb. 200ft
es maradt 600 forintod kavera, nasira...
napi 2e is sok szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!