Mennyi pénz jut havonta kajára per fő egy átlag családban?
Én havi 180 körül költők csak kajára, ami nyilván nagyon sok, ezt szeretném lefaragni valamelyest. Ezért kitaláltam, hogy januárban megpróbálom annyi pénzből kihozni a kaját, amennyi egy átlag embernek jut.
Bocsánat, de ez most nem menőzés, hanem tényleg érdekelne, hogy körülbelül mennyi. 100? 70? 50? 30?
Én arra gondoltam, hogyha ketten vannak, keresnek mondjuk fejenként 150et, az összesen 300, ebből mondjuk 100 albi, 60 bérlet, ruha, szórakozás, akkor marad 140, az fejenként 70 kajára.
Ez így mennyire reális?
nem kell ehhez étterem
egy reggeli mondjuk a mekiben egy ezres, ebéd 1500-2000, vacsira is vmi normális kaja 1500
napközben kávé, nasi stb... simán elmegy 5ezer/nap
Igen, étterem, rendelés, kávé, üdítő a büfében, nasi stb.
Szerintetek ha lemondok a büfés kávéról, üdítőről, nasiról stb. kihozható 2000 Ft/napból úgy, hogy ne kelljen egyáltalán főznöm? Max. egyszerűbbeket, mint rántotta, virsli, tejbegriz, egyszerűbb saláta, főzelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!