Már akkor lépnetek a házasságból, ha facebookon a férjetek valakinek udvarol vagy megvárnátok a tettlegességet?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 08:53
11/13 anonim válasza:
Kérdésed alapján felmerül bennem a kérdés: miért mentél feleségül férjedhez?
Ha azért mert szerinted másnak udvarol (lehet, hogy csak bókol?), a téma megbestélése helyett te rögtön felrúgnád a 'mindhalálig' szóló egyezséget, talán nem is szereted.
Ha szeretnéd és mint férj kéne, mindent elkövetnél, hogy együtt éljetek.
Kérdésed alapján úgy tünik, itt a jó alkalom, hogy változtass családjogi állapotodon.
.
Ellenőrzöd férjed FB-ját, vagy neki nincs annyi esze, hogy csak az illetőnek, nem nyilvánosan írjon?
Ő is ellenőriz téged?
.
Féltékeny vagy, ami nem más, mint bizalom és önbizalom hiánya.
Féltékenységgel elérheted, hogy örömet akar neked okozni, hogy igazad legyen - és azért fog(?) megcsalni.
Csupán a te kedvedért.
12/13 anonim válasza:
Ha beleolvastál az üzeneteibe, akkor már rég nincs meg az a bizalom, mint ami kellene. Mindenképp megkérdezném, hogy kinek írta és miért.
13/13 anonim válasza:
Én tudom, hogy kihez mentem hozzá. Sosem égetné magát ilyen primitív viselkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!