Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön alvás, létezik ilyen?

Külön alvás, létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Ti hallottatok már olyat,hogy férj és feleség külön szobában alszik,mert pl férj korán kel,és anya sokáig van még este a konyhában,vagy mert a gyereket intézi stb?
2017. nov. 30. 10:53
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
97%
Jelen! Semmi különös oka nincsen, egyszerűen a férjem baromi hangosan horkol. Szeretnénk együtt aludni, de jópár véreres szemekkel átvirrasztott/átszenvedett éjszaka utàn az “együtt” és az “aludni” közül utóbbi fontosabbá válik...
2017. nov. 30. 16:54
 32/42 anonim ***** válasza:
55%

Mi sem alszunk együtt :D

Az indokok ugyanazok, mint amiket eddig felsoroltak, sok újat nem tudok hozzátenni. Eltérő életritmus, én hajnalban megyek dolgozni - ő ráér délelőtt 10-re, minek keljen fel akkor, amikor én? Pont emiatt én este gyorsan elálmosodom, ő éjfélig tv-zik, netezik, olvasgat, sokszor ezeket egyszerre.... és igen, a horkolás is gond.

Nekünk jó így, így szeretjük, így szoktuk meg.

2017. nov. 30. 18:14
 33/42 anonim ***** válasza:
46%

Hát mi sokáig éltünk egy egy szoba+konyhaétkező lakásban.

Volt, hogy átmentem rokonom üresen álló lakásába egyedül lenni-aludni, barátom megértette és szerintem ezért is élte túl ezt a szakaszt a kapcsolatunk.

Általában azok a barátnőim hüledeztek ezen, meg vizionáltak szakítást, akiknek még akkoriban nem volt tartós kapcsolata, vagy nem laktak együtt.

2017. nov. 30. 18:40
 34/42 anonim ***** válasza:
65%
Hu, jó olvasni a válaszokat, kevésbé érzem magam furcsának emiatt.
2017. nov. 30. 18:41
 35/42 anonim ***** válasza:
75%

Nos, mi is a külön alvók táborát erősítjük.

Nagyon rossz alvó vagyok, későig fent vagyok, olvasgatok, zenét szerzek, s majd amikor azt megunom valamikor hajnalban, akkor lefekszem. Feleségem nem tud úgy aludni, hogy én égetem a lámpát, de ez a kisebbik baj.

Ha elalszom, akkor meg horkolok, beszélek álmomban, meg néha rugdosni is szoktam. Nem akarom ennek kitenni szegény nejemet, így nekem külön szobám van, már amennyit alszom.

2017. nov. 30. 19:09
 36/42 anonim ***** válasza:
16%
Szóval itt mindenki akkora lakásban lakik, ahol évekig volt egy felesleges, üres szoba, amikor még együtt aludt a párjával...
2017. nov. 30. 19:16
 37/42 anonim ***** válasza:
77%
Hogyne létezne. Nyilván nem ez az általános, de nem is túlzottan ritka.
2017. nov. 30. 19:54
 38/42 anonim ***** válasza:
48%

"Szóval itt mindenki akkora lakásban lakik, ahol évekig volt egy felesleges, üres szoba, amikor még együtt aludt a párjával..."

Ez miért ilyen megdöbbentő? Egy kisebb családi házban is lehet simán 3-4 szoba. Lakások esetében sem olyan ritka ez. De még csak nem is kell, hogy "felesleges" szoba legyen. Lehet pl a nappaliban kinyitható kanapé, és akkor lefekvéskor szépen megágyaznak ott.

2017. nov. 30. 20:10
 39/42 anonim ***** válasza:
10%

Az én szüleim külön aludtak, mert apám nagyon horkolt és hajnali 4kor kelt.

De nekik már nem is volt rendben a házasságuk.

Én 12 éve alszom együtt a párommal. Ő is horkol és forgolódik, én meg eleve nagyon rossz alvó vagyok. Viszont nem tudnék egyedül aludni, eddig 2x aludtunk külön, mindig hajnali 5ig virrasztottam, nem tudtam aludni.

2017. nov. 30. 23:22
 40/42 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy mi a nagy szám abban, ha egy lakásban/házban egynél több szoba van? Nem mindenki lakik garzonban...
2017. nov. 30. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!