Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön alvás, létezik ilyen?

Külön alvás, létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Ti hallottatok már olyat,hogy férj és feleség külön szobában alszik,mert pl férj korán kel,és anya sokáig van még este a konyhában,vagy mert a gyereket intézi stb?
2017. nov. 30. 10:53
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%

Külön szobánk van a férjemmel a saját kis birodalmunk :)

Anyósom tartotta csak furcsának (igaz ők egy szobába alszanak apóssal,de külön ágyon mert úgy a kényelmes nekik). A szüleim is mindig külön aludtak mert apukám úgy horkol,hogy csukott ajtókon keresztül az alsó szintről fel lehetett hallani ahol a szobák vannak.

Szóval mind a ketten nagyon kényelmesen és jól alszunk. A szexuális életünkkel sincs probléma, 3 gyerek is van.

2017. nov. 30. 11:43
 12/42 anonim ***** válasza:
73%
Például mi is.
2017. nov. 30. 12:07
 13/42 anonim ***** válasza:
66%

Anyámék is külön alszanak.

n25

2017. nov. 30. 12:20
 14/42 anonim ***** válasza:
79%
Mi is külön alszunk😀 nem az együtt alvás határozza meg a kapcsolatunkat...de rájöttünk, hogy mosolyogva kipihenve még mindig jobb reggelente együtt kávézni és indítani a napot, mint kialvatlanul morgósan...gyerekünk is van és ő is a saját kis birodalmában alszik...nekünk így a tökéletes☺
2017. nov. 30. 12:23
 15/42 anonim ***** válasza:
86%
Igen, hallottam. Párom nővére és a férje aludtak így, mivel a pasi koromsötétben szeretett aludni, a nő meg úgy nem tudott. Azért múlt idő, mert már elváltak, de nem emiatt :D
2017. nov. 30. 12:34
 16/42 anonim ***** válasza:
86%

Persze, hogy létezik, és nincs vele semmi probléma, ha mindkét félnek így a jó. Akkor van gond, ha például a férj neheztel a feleségére, mert ő a gyerekekkel alszik.

Persze olyan is van, ahol a kapcsolat kihűlésének a jele, de egyáltalán nem feltétlenül. Ha nagyon különbözőek az alvási szokások,akkor én is jó ötletnek tartom.

Másik véglet: olyat is ismerek személyesen, ahol már beadták a válóperes papírokat, ráadásul a legkevésbé sem békés az egész válás körüli hercehurca, mégis továbbra is egy ágyban alszanak, pedig szoba lenne bőven....

2017. nov. 30. 12:37
 17/42 anonim ***** válasza:
83%

Mi is különalszunk és nagyszerű a házasságunk.

Pici gyerek van, sajnos hozzá is kelni kel, férjem meg fűtésszezonba hiába párásítok rettentően horkol így lefekvéskor bemegy a gyerekhez aludni.

Tehát egész este együtt vagyunk a nagyszobába, van kettesbe töltött időnk bőven ha elalszik a gyerek este, tényleg csak akkor nem vagyunk együtt ha nyugovóra térünk.

Reggel is ő már 6-kor kel legalább ébresztőre se kelünk fel a gyerekkel.

2017. nov. 30. 12:38
 18/42 anonim ***** válasza:
55%

Szüleim mindig is külön aludtak, apukám nagyom hangosan horkol, de 11 éves koromban mondjuk el is váltak. Apa az "új" feleségével együtt alszik.

Az előző párommal külön aludtam az utolsó 2 évben, mert ő csak tv-re tudott elaludni, engem meg zavart, de az is igaz, hogy akkor már kezdett kihűlni a kapcsolatunk. Amúgy el tudom képzelni, hogy nem jelent semmi problémát a házasságban, mostani kapcsolatomban nem tudnám elképzelni.

2017. nov. 30. 12:44
 19/42 anonim ***** válasza:
42%
Mi is kulon alszunk a volt felesegemmel ... de nem kulon szobaban, hanem jo messze kulon :)
2017. nov. 30. 12:46
 20/42 anonim ***** válasza:
85%
Én 10 éve alszom külön a férjemmel eltérő alvási szokásaink miatt. Én szeretek sokáig ébren lenni, olvasgatni, TV-t nézni, ő korán fekszik, mert reggel 6-kor már kelnie kell. Ő a hideget szereti, én a meleget. Ettől még nem romlott meg a kapcsolatunk. Eleinte csodálkozott rajta és rosszul esett neki, hogy én külön szobába vonulok, de most már ő sem adná fel semmi pénzért ezt a helyzetet!
2017. nov. 30. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!