Külön alvás, létezik ilyen?
Külön szobánk van a férjemmel a saját kis birodalmunk :)
Anyósom tartotta csak furcsának (igaz ők egy szobába alszanak apóssal,de külön ágyon mert úgy a kényelmes nekik). A szüleim is mindig külön aludtak mert apukám úgy horkol,hogy csukott ajtókon keresztül az alsó szintről fel lehetett hallani ahol a szobák vannak.
Szóval mind a ketten nagyon kényelmesen és jól alszunk. A szexuális életünkkel sincs probléma, 3 gyerek is van.
Persze, hogy létezik, és nincs vele semmi probléma, ha mindkét félnek így a jó. Akkor van gond, ha például a férj neheztel a feleségére, mert ő a gyerekekkel alszik.
Persze olyan is van, ahol a kapcsolat kihűlésének a jele, de egyáltalán nem feltétlenül. Ha nagyon különbözőek az alvási szokások,akkor én is jó ötletnek tartom.
Másik véglet: olyat is ismerek személyesen, ahol már beadták a válóperes papírokat, ráadásul a legkevésbé sem békés az egész válás körüli hercehurca, mégis továbbra is egy ágyban alszanak, pedig szoba lenne bőven....
Mi is különalszunk és nagyszerű a házasságunk.
Pici gyerek van, sajnos hozzá is kelni kel, férjem meg fűtésszezonba hiába párásítok rettentően horkol így lefekvéskor bemegy a gyerekhez aludni.
Tehát egész este együtt vagyunk a nagyszobába, van kettesbe töltött időnk bőven ha elalszik a gyerek este, tényleg csak akkor nem vagyunk együtt ha nyugovóra térünk.
Reggel is ő már 6-kor kel legalább ébresztőre se kelünk fel a gyerekkel.
Szüleim mindig is külön aludtak, apukám nagyom hangosan horkol, de 11 éves koromban mondjuk el is váltak. Apa az "új" feleségével együtt alszik.
Az előző párommal külön aludtam az utolsó 2 évben, mert ő csak tv-re tudott elaludni, engem meg zavart, de az is igaz, hogy akkor már kezdett kihűlni a kapcsolatunk. Amúgy el tudom képzelni, hogy nem jelent semmi problémát a házasságban, mostani kapcsolatomban nem tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!