Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön alvás, létezik ilyen?

Külön alvás, létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Ti hallottatok már olyat,hogy férj és feleség külön szobában alszik,mert pl férj korán kel,és anya sokáig van még este a konyhában,vagy mert a gyereket intézi stb?
2017. nov. 30. 10:53
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
88%
Az én jóuram mindig korán elalszik én meg mellette nyugodtan tudok filmezni, olvasni, telefonozni... Ha kipakolnák a házat arra se ébredne fel. Viszont ha én hétvégén dolgozom (vendéglátós vagyok) ő meg otthon van és napközbe aludna egyet nem tud, mert hiányzok mellőle:D Ilyen is van.. Én is szeretek vele aludni, egyelőre elképzelhetetlen, hogy majd valamikor nem így lesz, de a válaszok alapján ez a ritkább és tök normális ha valakik külön alszanak:)
2017. nov. 30. 13:17
 22/42 anonim ***** válasza:
97%
A szüleim is külön alszanak, azóta, hogy anyám klimaxolni kezdett. Ő jégveremben szeret aludni, télen is nyitott ablaknál, apám meg melegben. A kettő nem egyeztethető össze.:-) Van 3 hálószoba a házban, kettecskén laknak benne, meg tudják oldani.
2017. nov. 30. 13:40
 23/42 anonim ***** válasza:
39%
#17, szoval a nagyon hangosan horkolo ferjed bemegy avgyerekhez horkolni, mert te nem birod ki, nem tudsz aludni mellette. Szegeny gyerek, o hogy birja?
2017. nov. 30. 13:41
 24/42 anonim ***** válasza:
85%
17-es vagyok, nem zavarja, születése óta hallgatja apját de sose ébredt fel a horkolására. De én olyan típus vagyok hogy egy légyzümmögés, vagy óra tik-takolás is zavarna az alvásba.
2017. nov. 30. 13:50
 25/42 anonim ***** válasza:
64%

Én is azok közé tartozom, aki nem tud a párja nélkül aludni. Nem tudom hány éve nem aludtunk már külön. Talán egy éjszakát, mikor hazamentem szüleimhez valamiért és ő nem tudott jönni, anyum meg túl messze lakik, hogy egy nap alatt letudjam a látogatást, de egyikőnk sem igazán tudott aludni. Igaz mi még nem vagyunk házasok, csak jegyesek.

Középsuliban volt egy osztálytársnőm, aki "távkapcsolatban" élt a barátjával. (Azért tettem idézőjelbe, mert nem éltek olyan messze, hogy ne tudjanak gyakran találkozni, csak nem akartak.) Ők kb. 2-3 havonta töltöttek együtt egy hétvégét vagy max egy hetet, de a lány akkor is átment másik szobába aludni, mert neki egyedül kényelmes. Nekem ez így nagyon furcsa volt, főleg hogy szándékosan ilyen keveset találkoznak aztán még külön is alszanak. De ezek szerint ez nem olyan ritka.

2017. nov. 30. 14:03
 26/42 anonim ***** válasza:
94%

az en szuleim amiota az eszemet tudom kulon alszanak

anyukam velem aludt olyan 10 eves koromig

2017. nov. 30. 14:15
 27/42 anonim ***** válasza:
97%

Azért jó látni, hogy ilyen sokan vannak így. Mi is külön alszunk.

Más az életritmusunk. A család nagyrésze tudja, de amúgy nem reklámozzuk. Vannak azok a lesajnáló tekintetek...Amikor sokan együtt alszanak közülük, és mégis csalják egymást, verekszenek stb. Mintha tényleg ezen múlna minden.

2017. nov. 30. 14:48
 28/42 anonim ***** válasza:
95%
Amíg anya meg apa még nem váltak el külön aludtak mert anya nem tudta elviselni apa horkolását.
2017. nov. 30. 15:05
 29/42 anonim válasza:
96%

Mi még csak házasok sem vagyunk a párommal, de már külön alszunk ha lehet, 2,5 éve vagyunk együtt , és csak hétvégén van lehetőség az együtt alvásra, de akkor sem megy, annyira horkol szegényem ,hogy én csak virrasztok majd hisztis leszek , bökdösöm, reggel morcos vagyok, tehát egyikünknek sem jó, ha lehet átmegyek másikszobába aludni, ettől nem lett rossz a kapcsolatunk, sőt ha morcosan kelek akkor csak veszekszem vele egész nap. Szóval ha összeköltözünk ,biztos úgy alakítjuk ki, hogy külön tudjunk aludni, így sokkal pihentetőbb.

22N-26f

2017. nov. 30. 15:12
 30/42 anonim ***** válasza:
69%
Mi is külön alszunk. A férjem mindig is horkolt, az idő tájt kezdett el jobban zavarni amikor terhes lettem. Amikor megszülettek az ikreink én velük aludtam. Aztán át költöztem egy másik szobába éjjelente. A kapcsolatunk és a szexuális életünk is rendben van.
2017. nov. 30. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!