Külön alvás, létezik ilyen?
Én is azok közé tartozom, aki nem tud a párja nélkül aludni. Nem tudom hány éve nem aludtunk már külön. Talán egy éjszakát, mikor hazamentem szüleimhez valamiért és ő nem tudott jönni, anyum meg túl messze lakik, hogy egy nap alatt letudjam a látogatást, de egyikőnk sem igazán tudott aludni. Igaz mi még nem vagyunk házasok, csak jegyesek.
Középsuliban volt egy osztálytársnőm, aki "távkapcsolatban" élt a barátjával. (Azért tettem idézőjelbe, mert nem éltek olyan messze, hogy ne tudjanak gyakran találkozni, csak nem akartak.) Ők kb. 2-3 havonta töltöttek együtt egy hétvégét vagy max egy hetet, de a lány akkor is átment másik szobába aludni, mert neki egyedül kényelmes. Nekem ez így nagyon furcsa volt, főleg hogy szándékosan ilyen keveset találkoznak aztán még külön is alszanak. De ezek szerint ez nem olyan ritka.
az en szuleim amiota az eszemet tudom kulon alszanak
anyukam velem aludt olyan 10 eves koromig
Azért jó látni, hogy ilyen sokan vannak így. Mi is külön alszunk.
Más az életritmusunk. A család nagyrésze tudja, de amúgy nem reklámozzuk. Vannak azok a lesajnáló tekintetek...Amikor sokan együtt alszanak közülük, és mégis csalják egymást, verekszenek stb. Mintha tényleg ezen múlna minden.
Mi még csak házasok sem vagyunk a párommal, de már külön alszunk ha lehet, 2,5 éve vagyunk együtt , és csak hétvégén van lehetőség az együtt alvásra, de akkor sem megy, annyira horkol szegényem ,hogy én csak virrasztok majd hisztis leszek , bökdösöm, reggel morcos vagyok, tehát egyikünknek sem jó, ha lehet átmegyek másikszobába aludni, ettől nem lett rossz a kapcsolatunk, sőt ha morcosan kelek akkor csak veszekszem vele egész nap. Szóval ha összeköltözünk ,biztos úgy alakítjuk ki, hogy külön tudjunk aludni, így sokkal pihentetőbb.
22N-26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!