Mi lenne az indok, ami miatt felmerülne Benned, hogy megváltoztasd a családnevedet?
Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 17:26
2/7 anonim válasza:
A családnevem eredetileg Here. Szerintem ez elég indok.
3/7 anonim válasza:
Ha külföldre költöznék, akkor megváltoztatnám, az adott ország egyik családnevére. Persze csak ha ez lehetséges. Úgy gondolom előnyösebb így a munkaerőpiacon, illetve a mindennapi életben.
4/7 anonim válasza:
Ha kiderulne. hogy nem is az az apam akinek a nevet hordom.
6/7 anonim válasza:
Én simán megváltoztatnám most az enyémet, mivel apámmal nem tartom a kapcsolatot, de olyan sok papír munka lenne, meg nem is tudom, hogy pontosan mi történne ilyenkor pl.: A nyelvvizsgámmal (igazolólap kellene mellé, vagy mi?), szóval egyelőre hagyom. Majd diploma után talán...
7/7 anonim válasza:
Nem házasodhatok össze a velem azonos nemű párommal Magyarországon, és a nevét sem vehetem fel. Ha megváltoztatnám, az övét kérném (nem túl gyakori, de köznapi név), egyébként nincs okom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!