Volt már olyan rokonod, családtagod, aki kijelentette, hogy a lakásban tartott kutya miatt nem látogat meg titeket? Hogyan reagáltál illetve reagálnál ilyen helyzetben?
Nem úgy volt hogy az az utolsó válaszod? 😁
"ha ráfekszem egy párnára, amin előtte a kutya fetrengett, fulladásos rohamot kapok."
Tessék. Ha odafekszik egy jól ápolt, gondozott kutya akkor kb. 3 szál szőr esik le róla. Te ettől meghalsz. Durva.
Tök felesleges, százszor leírni, hogy a kutya nem ember. Mindenki tudja.
Ettől függetlenül, ha nekem úgy tetszik, hogy a saját otthonomban a kutya a kanapén vagy az ágyban aludjon, az kizárólag a saját magánügyem. Akit zavar, legfeljebb nem jön hozzám. Ez ilyen egyszerű.
Ha én megyek valahova, alkalmazkodom. Ha nem bírom elviselni, hogy mások másként élnek, mint ahogyan szerintem kellene, nem megyek oda.
73-as, én kimondottan sajnállak.
De a kérdés feltevőjének nem az a problemája, hogy allergiás a kuttyokra. Úgyhogy a te történeted nem igazán illik ide. Mondjam, hogy totálsan off?
Először is amit tudatosítani kéne magadban hogy a nővéredék vettek egy házat és kutyát tartanak.
Egyértelmű hogy a ház az övéké nem pedig a tiéd és a kutyákat tartanak Ez az ő magánügye.
Mivel te csak a nővére vagy és ez nem a te házad.
Neked kéne alkalmazkodni hozzájuk mivel ez az ő házuk.
És nem pedig Nekik kéne alkalmazkodni hozzád.
Egy jó tanács a viselkedésed változtat mert a megjegyzések önzösségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!