Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mikor költözne össze a...

Ki mikor költözne össze a párjával?

Figyelt kérdés
Május óta vagyunk együtt. Ő 32 én 22. Van saját házam. Ő a szüleivel és a tesojával él. Egy faluban lakunk nem is messze egymástól. De ő kint dolgozik külföldön. Szoktam neki mondogatni hogy költözzünk össze, ő erre mindig azt mondja hogy hiszen mindig amikor itthon van itt alszik nálam. Én vagyok az első ilyen komolyabb barátnője akit be is mutatott úgymond mindenkinek aki neki fontos. Azt érzem hogy ő nem akar össze költözni.
2017. nov. 26. 15:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Fél év után költöztem hozzé külföldre.

Minek huzzuk tovább? Ö 33 én 27 voltam akkor

2017. nov. 27. 13:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát sajnos a másik nagy gondom az hogy 2 évig nem akar haza jönni. De 2 év még hosszú idő így hogy havonta 1 max másfél hetet látom.
2017. nov. 27. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Én fél év együttjárás után költöztem össze a párommal és 12 éve együtt élünk.

Szerintem mindenkinél máshogy van, vagy összejön vagy nem.

2017. nov. 27. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi 2 hónap után és köszönjük szépen király minden. ;)
2017. nov. 28. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi azóta együtt élünk mióta együtt vagyunk ..köszönjük szépen a legnagyobb boldogságban várjuk az első csöppségünket :)
2017. nov. 28. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!