Te elvárnád egy közeli hozzátartozódtól, hogy mindig áhítozzon attól, hogy mit értél el?
Figyelt kérdés
A kérdést kíváncsiságból teszem fel, nem egy probléma számomra, de kíváncsi vagyok, más hogyan érzékel ilyen helyzeteket.
Pl. valaki a környezetedben rendszeresen meséli ujjongva, hogy a hozzátartozód hol nyaralt(milyen sok helyen), milyen helyekre került, milyen drága dolgokat vásárolt, stb.
Ha rendszeresen ilyen dolgokról beszélne, a témái nagy része ebből állna (tehát a büszkeség érzetét gerjesztő dolgokról), te fárasztónak tartanád és dicsérgetnéd, bevágva egy erőltetett mosolyt? Vagy egy örömteli helyzetnek éreznéd?
2017. nov. 24. 13:01
11/14 anonim válasza:
Nem várom el, sőt, kínos.
És az ilyen embert messzire kerülöm, mert neki csak az a fontos, hogy a gyereke seikereivel vághasson fel, de meg nem kérdezné én hogy vagyok - vagy úgy akárki más.
Kösz, nem.
12/14 anonim válasza:
Senki se àradozzon ròlam. Ekkora önzõ nem vagyok
13/14 Metionin válasza:
Dehogy várnám, pedig nálunk pont az ellenkezője van. Megy az áradozás meg a dicsekvés mások előtt, közben meg egész gyerekkoromban le voltam szarva, kajak ha a bizonyítványaim nem lennének, az se tűnne fel nekik hogy létezem. Mondjuk pár éve konkrétan meg is kaptam hogy ha a papírjaim nem lennének, szart se érnék.
14/14 anonim válasza:
Én nem várom el senkitől. Meg alapból úgy vagyok hogy senki ne más tollával ékeskedjen. Meg igazából nekem furcsa kikor egy harmadik személy beszél arról hogy mi van XY-al. A saját történeteket szívesebben meghallgatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!