Hogy lehet kezelni a szuloket, akiknek minden draga?
otthon lakom veluk de van sajat keresetem
ehhez kepest mindenbe beleszolnak
ha rendelek egy vacsit, minek, draga
ha autoval megyek valahova, uristen, draga a benzin
ha bkv, akkor a berlet a draga
ha sportolni szeretnek, akkor fussak inkabb a berlet draga
Ez a költözéssel sem mindig múlik el.
Nekem az apám drágáll mindent mindig de csak ha én költöm saját magamra magamra. Cipőt, műkörmöt, kabátot, kocsit, albérletet stb.
Magának megveszi a legújabb telefont, márkás ruhát és nekem is megvette ezeket amíg együtt éltünk.
Persze arra is szívja/szívta a fogát hogy milyen drága volt.
Öcsémnek is mindig drágáll mindent, fogszabályzót, szülinapi tortát xD
Én mindig úgy érzem, mintha azt hinné, hogy 50ezerből élek havonta :D
Meg szoktam mondani, hogy a pénz nem akadály aztal nincs gond van bőven.
Szerintem erről nem lehet leszoktatni őket., majd csak tompul a dolog ha már nem ott laksz.
Az enyém megvesz mindent mégis mindig hajtogatja hogy drága.
Látszik megint a besavanyodott emberek okoskodnak a költözéssel, mottójuk;ha vitád van otthon, költözz el te ingyenélő! Hányiger komolyan.
A család nem arról szól, hogy alá és fölé rendelem a másikat, jött-mentként kezelem a családtagom!
Aki így él az nem család, csak egy egy fedél alatt élés.
Nekem is ilyen az egyik szülőm, lehet van köze, hogy szegény családban nőtt fel, sokat nélkülöztek. De ez nem azt jelenti, hogy normális életvitelt ne lehessen élni ha dolgozik valaki. Főleg ha a saját pénzén teszi.
A végén úgy is a költözés marad, ha van lehetőség rá, addig jobb ha nem foglalkozol mit mond.
Jó, hányjál nyugodtan.
Itt rinyál piti dolgokon, mint egy ovis.
Fizet rezsit? (nem válaszolt)
Meghívja a szüleit egy vacsira, vagy csak magának rendel? Elviszi őket valahova a kocsival?
Ha már itt beszólogatsz, akkor erre is gondolj.
"A család nem arról szól, hogy alá és fölé rendelem a másikat"
Bizony, így van. Meg gondolunk a másikra is.
Ez pont nincs meg a kérdezőnél. (Akkor sem, ha később itt mosakszik majd.)
Bírom ezeket a "költözz el, majd akkor megtudod mi az élet" válaszokat.
Mintha az élet csak arról szólhatna hogy nélkülözöl, mindenen spórolsz és otthon ülsz hogy ne fogyjon a kis pénzed. Pedig nem erről szól...
Részben igaza van szüleidnek rendelni kaját drága de ha nem hetente többször csinálod akkor belefér .
Az autos dolog jó ha van
Bkv bérlett ha nem használod ki akkor tényleg drága ugy értve hogy nem minden nap azal utazol .
Utolso kettő drága de szükséges jó ha van kategoria
Sport szüleidnek van igaza ,futni,kocogni,ha van biciklid biciklizni ingyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!