Sosem felejted el, bárhogy is telik az idő. Akárhány új embert is ismersz meg ezen a világon. Ő mindig a szívedben marad. Számodra ki ez az ember?
A legelső munkahelyemen volt egy barátnőm.Nagyon sokat gondolok rá de sajnos nem tudom mi lett vele.Hol lakik.:(
És a jelenlegi munkahelyemen is van egy ilyen barátnőm.Nagyon jó vele dolgozni és olyan dolgokat mondunk el egymásnak amiket senkinek nem.És tudom ő is olyan lesz akit nem fogok elfelejteni!
A szerelem múlandó és szerintem nem mindenki gondol úgy az exére,hogy "hú de jó volt az az x idő!"
Hanem az ember úgy van összerakva,hogy legtöbbször a rosszra emlékezzen.És arra milyen nagy fájdalommal ért véget.Egy barátság más!
09:15-ös vagyok.
Sikerült megsiratnotok!Főleg te kedves kérdező!Nagyon sajnálom ami veled történt!
Én még hál istennek nem tudom milyen az ha elveszítek valakit aki fontos számomra.
Istenem, szegény drága kis gyermek! Felfoghatatlan... ha valaki az én gyermekemet bántaná, kitépném a szívét! Az ilyen nem anya... csak tudott egy jót b*szni és szülni...
Bocsi az off-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!