Melyiket életet választanátok?
Most dilemmázunk, hogy melyik lehetőség lenne jobb.
1.Budapesten élnél, egy 60 m2-es, de hitellel terhelt társasházban, viszonylag élhető környéken, illetve a lakás is nagy teraszos, jó elosztású, szomszédok okésak(de még mindig Pest, Újpest, szal azért nem egy tiszta, igazán családias és baráti légkör, de nem is egy gettó, hanem tipikus proli).
Munkahelyre tömegközlekedéssel 15-30 perc bejutni. Fizetésünk kettőnknek havi 500 ezer.
Minden a szánkban van, könnyen elérhető, az M3 metró bár most nincs, egyébként jó!
Barát, ismerős viszont semmi. Van a beton, sehová nem lehet elmenni, hogy ne lenne zsúfolt, vagy ne 30-40-50-60 m2 lyukban lennénk(bár előnye, hogy gazdaságos).
Szal igazából semmi nem köt ide.
2.Borsod, 2 lakrészes/2 szintes családi ház jó környéken, Miskolc a közelben szülővel(értelemszerűen egyik lakrész a miénk).
A fizetés itt kb 450 lenne, de a lakás kiadásából könnyen tudnánk finanszírozni a különbözetet.
Ugye otthon nem lenne lakbér, csak rezsi, ami kb 20 ezerrel lenne több.
Szal ez nem vészes.
Lenne végre család, rokonok, barátok, mert eléggé családcentrikusak vagyunk, könnyebb lenne a gyerekvállalás is.
Hátránya, hogy ugye csak nem egyedül vagyunk, hanem szülővel, de legalább ő sincs egyedül :)
Vélemények, kérdés, ha van jöhet!
"Csak ha a pestit eladjuk."
És ez miért nem alternatíva? Egy újpesti ingatlan sokkal értékesebb, mint egy borsodi kisvárosban található.
Szülővel viszont biztos nem költöznék össze, az öngyilkosság a házasságra és a családi kapcsolatokra nézve is.
Köszönöm a válaszokat.
Azért nem szeretnénk eladni, mert ez is egy terv, hogy ha nagyon gány lenne a helyzet, vissza tudunk jönni(másrészt van egyéb gazdasági oka is).Amennyiért vettük, hát annyiért tuti nem kapnánk ilyet, mert még időben vettük.
Egyébként igen, a másik oldala ez is, hogy hajnal kettőkor simán jön Majka Burgerland-ből a friss bucis hambi, a színház 3 megálló az Árpád hídnál, a Duna pláza 1, de a Westend, a belváros és a feelingje pedig egy köpés szintén, mert a metró tényleg jó.
Viszont zsúfolt....
Köszönöm még1*
Igazából meg van a másik kérdés :D
"mert a metró tényleg jó. " - Akarod mondani, jelenleg a metrópótló... :-D
Én ennek ellenére szeretem Újpestnek azt a részét, ahova költöztem, jogsi nélkül azért nem mindegy, hogyan jutok el A-ból B-be, és persze van ramatyabb környéke is, de a vásárlás előtt megnéztem a lehetőségeket, és olyat választottam, ahol biztonságban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!