Melyik életet választanátok?
A hosszú egészséges életet választanám. A cigiről és más káros szenvedélyről lemondanák, de a természetes örömforrásokról, amilyen például a szex, arról nem. Az utóbbi még egészséges is. És valójában így egyszerre lenne hosszú és egészséges az élet, plusz még örömökkel teli is.
Persze életem során velem is előfordult például stresszes vizsgaidőszakban hogy úgy éreztem jól esne ha rágyújtanák és meg is tettem. Pedig nem dohányzom. Vagy egy másik stresszes időszakban megkívántam a szekrény tetején lévő ajándékba kapott Egri Bikavér bort. Szinte azzal akartam oltani a szomjam. Pedig antialkoholista is vagyok.
49/F
Borzalmasan rosszul értelmezed.
Nem gondolkodsz, csak ismert séma szerint nézel egy halmazt, mit lehetőségeid tárházának hiszel.
Legjobb( legésszerűbb) utat legésszerűbb( legjobb) kövesd.
Cigi elég káros, lemondj e nagyságú élvezetről, és vagy helyettesítsd mással.
Ennyi alkohol, ha minőségű, még csak jobbat tesz, mint árt. Sok vitamin sörből nagyon jó, ha éppen hogy ittas állapotig iszol.
Én ésszerűbb keretek közé raknám sörivásom és hanyagolnám cigit.
Én is szoktam 1 este alatt több sört is meginni, de azt annyira lassan, amennyire számomra legjobb.
Ha kell egy kis segítség, írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!