Ti milyen életet választanátok?
A Családot alapítanátok és letelepednétek évente párszor nyaralás országon belül ez egy átlagos szép nyugodt élet családdal barátokkal.
B Nem telepedsz le bejárod a világot olyanokat élsz át amit csak kevés ember talán még az álmodat is elérheted de lehet hogy sosem lesz igazi családod és mindezt egyedül csinálod végig .
A pénzt ne nézzük
kort nemet és indoklást is ha szabad kérnem
köszönöm
42 éves férfi vagyok, nős és gyerekes.
Inkább A.
Éspedig a gyerek miatt. Nála nincs nagyobb csoda az életben.
De nem kéne ezeket szembeállítani, inkább kompromisszumot kéne kötni. Pl. fiatal felnőttként először utazgatni, kalandos dolgokat csinálni, aztán megházasodni és a családnak élni. Én így csináltam és elég jó kompromisszumot sikerült találni a két életvitel között.
Ha lenne lehetősègem èn biztos, hogy a B-t választanám.
20/L
És mennék a családommal külföldre is nyaralni. De mivel nincs C, ezért A. Egyedül nem lenne olyan jó olyan társasági embernek mint én.:)
16.L
Mindenképpen A.
Nagyon szeretek utazni, de kell egy biztos pont az életemben. Az pedig a család.
Ha a B-t választanám, csak kallódnék ide-oda a világban. Ezt nem tudnám csinálni.
25/N
Mindenkeppen A.
A csaladot semmifele utazgatas nem potolja. Ami engem amugy sem vonz kulonosebben.
40F
Én a 2 variánsát választanám..
Utazgatnék összevissza, tanulnám a kultúrákat, persze sokszor hazajönnék, ahol társaságokba járnék. Mindeközben keresni azt, akivel az A lényege is létrejöhet. Habár manapság az A elég ritka lehetőség, mivel korcsosul a világ. Pénz számítása nélkül, pláne, egyik célom, hogy a későbbiekben ne számítson a pénz. És, ha már a család és a letelepedés van, ugyanúgy edzenék, eljárnék külföldre is, eseményekre.
A lehetőség lenne a legésszerűbb választás, eleve utódlás, család . .
Viszont az egész nem ilyen egyszerű, sosem, hogy A vagy B, a legtöbb ember egyediségre hajaz, kergeti a legjobbat, és eléggé kicsi a valószínűsége hogy pont ilyen lehetőségek közül keljen választani, a családalapítás stb később is, a B folyamán is előjöhet.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!