Ti melyik életet választanátok?
Az A fajta élet:
élsportolo, az országban az egyik legjobb, havi 1500 eurot keres kb, kesobb eltud helyezkedni mint edzo, vagy a sporton belul. Fiatalon sok lemondás viszont a tét: Hetvegenkent nagyon ritkan csak buli, se cigi se pia szinte, bar pia lehet, de nem annyi h segg reszegsegig. Sulibol 1 even at csak levelezosen bejarni, napi 6 ora edzes, sok utazas versenyekre europaba.
B tipus:
Semmi sport, viszont van ideje elmenni az osszes buliba, de nincs semmi se gaarntalva az eletben, tanul, 3-4-5 os jegyei vannak nem kimagaslo,de nem kell semmit se melloznie ami a szorakozast vagy a bulit illeti.
18F
B.. nem vagyok az a bulizós típus, de az A típusú élet komoly napi beosztással jár, amit nem bírnék, szükségem van a szabadságra. Nem vágyok hírnévre. Elég nekem a barátság, szórakozás, szabadság. Persze nem azt mondom, hogy nem jönne jól annyi pénz, de ennyit nem ér a dolog.
Te melyiket választanád?
A.
Mert értelmesebb,értékesebb élet.A sportolók is élvezik az életet és szórakoznak.Az viszont igaz,hogy sok lemondással,kitartással és küzdelemmel jár ezért a B ahol csak tespedünk másnaposan biztosan kényelmesebb.
Attól függ ki milyen emberré akar válni.Az szerint választ.
Kis matek: 18 éves korodra kerestél 50 millió Ft-ot.
Még pár év, elvégzel egy könnyebb fősulit, befektetsz valami üzletbe és onnantól azt csinálsz, amit akarsz.
Felnőttként semmi pénzért nem választanám a helyedben a B verziót. Az a pár buli, amibe el tudsz szabadulni, pont annyi, mint amennyibe más _normális_ ember is eljut.
Arra viszont kíváncsi volnék, hogy gyerekkorod volt-e, érzelmileg, lelkileg mennyire vagy elégedett az életeddel, a családoddal.
Utolsó vagyok.
Akkor egyértelmű leszek.
Ha most boldog ember vagy, akkor A.
Ha nem, akkor B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!