Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én reagálom túl vagy...

Csak én reagálom túl vagy tényleg bunkóság volt?

Figyelt kérdés
A párommal beszélgettünk skypen keresztül. Távkapcsolatban ékünk, ritkán találkozunk mostanság és most is csak fél 1 órát tudtunk max beszélgetni egymással egy napon. Hallottam hogy az anyukája hazajön a háttérből és telefonál. Majd bejön a párom szobájába, és mintha mi itt sem lennénk elkezd telefonálni tovább mintha mi sem történt volna. Semmi olyansmi hogy szia bocsi zavarlak, itt kell telefonálnom. Látta hogy skypolunk, mert mondta a párom hogy épp velem beszél, de csak vállat volt. Ezt a párom mesélte. Aztán addig abbahagytuk a beszélgetést , és észrevettem hogy kb 15 percen keresztül még ott beszél az anyja telefonon, és a párom rákérdez hogy nem mész ki kérlek a konyhába mert alig van időnk, és ez fontos. Ő erre : Nem. Le@arom mit csináltok. Én meg letettem, mert ideges lettem. Elvileg a párom összeveszett vele és szerinte mi reagáljuk túl, meg ő van megsértődve hogy már telefonálni sem lehet a házban ha nincs térerő. Hát nem tudom, lehet engem neveltek rosszul, de az anyukám, tesóm szobájába mindig bekopogok, és megkérdezem hogy zavarom e, vagy telefonálhatok e itt. Semmi megbánás nem volt rajta. Mintha direkt csinálná hogy mindent megtehet mert ő a nagy valaki. (Folyamatosan főnösködik ) az anyja mindig ilyen volt, ezért megyek keveset hozzá. Csak azt hittem legalább ebből a szempontból normális. A párom apja meg nem mer vele szembeszállni,de panaszkodni mindig panaszkodik róla ha nincs otthon. Ezek miatt mindig az van amit ő szeretne, és megszokta hogy mindent megtehet. Ezt a párom is észreveszi , és neki is gondok vannak azzal hogy kiálljon magáért, ez miatt pszichológushoz is jár.

2017. nov. 13. 17:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg egy normális szülő felfogja, hogy ti már elkezdtetek beszélni. Vagy minimum elnézést kér. Lehet az Ő háza meg minden, de ez a "lesz@rom" tipikus tahóság. Nekem ilyet ősök soha nem csináltak. Látták, hogy valakivel beszélek és őket is hívták.. egész egyszerűen átmentek egy másik szobába vagy minimum kicsit távolabb. Nem értem ebben mi lehet olyan nehéz.
2017. nov. 13. 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a párod volt határozatlan.
2017. nov. 13. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg egy skype-kapcsolat nem olyan komoly, hogy ne lehessen bemenni egy szobába, ahol csinálják... addig nyugodtan lekapcsolhattátok és irogathattatok volna. Ehelyett hisztiztél és vitát generáltál.
2017. nov. 13. 19:00
 14/19 anonim ***** válasza:
29%

Jó, és? Ilyen az anyja, akor mit vársz? Nem fog csak azért megváltozni, mert a fia az épp aktuális puncussal cseverészik.

Mellesleg hiszti helyett ki kell lépni és írni - bizony mi sokszor kénytelenek voltunk 1000km-ről "csak" írni, mert nálam sem tartották tiszteletben, hogy beszélnék vele.

De nyávogás helyett elfogadtuk.

2017. nov. 13. 19:43
 15/19 A kérdező kommentje:

Hát rájöttem hogy nem szabad ide kiírnom lassan semmit, mert mindenhol csak a felszínes elítélés megy, de kíváncsi lennék ha valaki ebben a helyzetben lenne mit tenne :) Okoskodni kívűlről mindig könnyebb. Aktuális puncus? Nemsokára összeköltözünk két év már egyáltalán nem aktuális. :)

Szerintem tök mind 1 a korom, de ha tudni akarod dolgozó emberek vagyunk tanulás mellett, ezért nagyon be van osztva az időnk. Tehát nem tizenévesek. Az meg nem hisztizés, hogy nem akarom hallgatni a hülyeségeit a telefonba, a páromnak is dühös volt rá , szóval nem hinném hogy csak én fújtam fel, hiszen akkor nem veszekedtek volna ezen :) Na ennyi, többet nem írok, a normálisoknak meg köszönöm a választ.

2017. nov. 13. 22:15
 16/19 anonim ***** válasza:
27%

Voltam már én is ilyen bunkó szándékosan, mert összekaptam a fiammal valami nagy hülyeségen és hallottam, hogy beszélget valakivel gépen, így jó hangosan bementem hozzá és jó hangosan elkezdtem pakolni és jó hangosan közöltem vele, hogy az én házam és azt csinálok, amit akarok. Ez hatalmas bunkóság volt, de nem érdekelt, meg voltam sértődve. :)

Igaz, nekem nagyon jó vele a kapcsolatom, nem tartott sokáig a mérgem és ilyet tenni nem is szokásom, csak mondom, hogy ez tényleg nem normális.

2017. nov. 14. 10:06
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem reagáltad túl, anyósjelölt egy kicsit lemaradt az etika óráról...
2017. nov. 14. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Szóval akinek más a véleménye, az mind hülye. Hát jó. ;)
2017. nov. 14. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
"Hát rájöttem hogy nem szabad ide kiírnom lassan semmit, mert mindenhol csak a felszínes elítélés" Jaaa, hogy csak az a vélemény számít ami neked bólogat. Lehet hogy leendő anyóspajtás nem ok nélkül akar zavarni, nem bírja a képed... ha ilyen felszínes liba vagy nem is ok nélkül.
2017. nov. 14. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!