Mit tennél, ha egy szórakozóhelyen egy másik nő pofátlanul bámulná a párodat, miközben te mellette ülsz?
Velem előfordult már elég sokszor, hogy mendegéltem a tescoban, nézegedtem, mit vegyek, mit ne vegyek. Két nézelődés között felnézek, pont egy férfira pillantok, erre a barátnője rögtön a nyakára mászik, elkezdi puszilgatni... meg ilyenek. Pedig épphogy csak odanézek. Annyira szánalmas, amikor érett nők ennyire gyerekesen viselkednek. Mit gondolnak, hogy ha nem ölelgetik elég aktívan a párjukat, akkor ott a tesco kellős közepén leteperem és megerőszakolom? Vagy mi. Nevetséges. Olyan is volt, hogy valakit azért bámultam meredten, mert tudtam, hogy ismerem valahonnan és miközben kutattam az emlékeimben elbambultam és néztem a srácot. Erre elmennek mellettem, fölszállnak a buszra és a csaj odaszólt, hogy "Mit nézel?". Akkor is elfogott egy kisebb nevetés... Hihetetlenek a nők néha. Egy nő három kból bámulhat egy férfit (aki mellett ott a barátnője):
1. Tetszik neki, mert jól néz ki
2. Ismerős neki és gondolkodik, honnan ismeri
3. Egyszerűen csak elbambul
De semmi értelme a férfira feltűnően rámászni és feltűnően "szeretni" egymást, mert ettől még ugyanúgy tetszik a másik nőnek a férfi, csak közben még azt is gondolja magában "Micsoda idi*óta az a csaj, szegény srác..." :D
mivel a páromban maximálisan megbízom én büszkén szoktam feszíteni,hogy milyen jó pasim van,ha ennyien bámulják
ahogy ő is tenni szokta fordított esetben
így zavarni sem szokott
örülj neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!