Mit tennél, ha egy szórakozóhelyen egy másik nő pofátlanul bámulná a párodat, miközben te mellette ülsz?
Biztos nem mennék oda leordítani vagy megtépni a csajt. A nézéssel rosszat nem tett, akár még örülhetek is, hogy ilyen jó pasim van, hogy másnak is tetszik. Nem is pakolnám a kedvesem kezét magamra, ha eleve nincs ott - nem tennék ilyen gyerekes "enyimé bibibííí" megnyilvánulást, hiszen a csaj láthatja, hogy a kiszemeltje nem egyedülálló, a kedvesemet pedig én érdeklem, és ehhez nem kell más nők iránti rosszindulatot kapcsolni.
A férfi nem táska, amit el lehet lopni, van saját akarata, ha egy másik nő "elveszi tőlem" azt inkább úgy kéne megfogalmazni, hogy ő "ment át" máshoz. Elég égő lenne rám nézve, ha egy ilyen kocsmai bámulást veszélynek fognék fel és felháborodnék. Azzal a kapcsolatunk gyengeségére világítanék rá.
Mindig is sajnáltam az olyan nőket, akik eltűrik bunkó "kedvesük" félrelépéseit, és így minden nő az ellenségükké válik, miközben a "drágát" mentegetik. Maga a kérdés ilyesmire emlékeztet.
Hypathia
Bírnám a helyzetet:D
én bizti nem mennék oda, csak célzásokat tennék, hogy együtt vagyunk s felejtős részére a párom :))
de emiatt hisztit nem csapnék az tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!