Mennyi idő után jöttetek újra össze?
nekem van egy ismerősöm akinek van egy kislánya. a fiújával (gyerek apja) mindig szakítanak, összejönnek, szakítanak, összejönnek és így megy ez mindig és mindig. ja és közbe a csaj állandóan utaztatja azt a kislányt mert ide-oda költözik. am a kislány most 1,5 éves, és születése óta ez van.
én nem jönnék össze azzal akivel már szakítottam egyszer!!!
Az egyik barátnőmmel kb. 5 év alatt minden évben legalább 1-szer szakított a pasija, majd - miután nem talált jobban - visszakönyörögte magát. Megnősülni nem akar, a barátnőm 35 felé jár, se férj, se gyerek. A pasi meg bármikor leléphet újra, és... mi van, ha egyszer talál jobbat?
Hidd el nekem, fölösleges erőltetni, ami nem megy. Minél előbb új kapcsolatba kezdesz, annál nagyobb az esélyed, hogy olyat találsz, aki nem akar szakítani. Jobb, ha most fejezitek be, mintha 2-5-10 év múlva lép le, és akkor kell új életet kezdened.
Aki akar téged, az rövid időn belül eldönti. Csak az gondolkozik, aki nem akar igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!