Azért szül, hogy ne kelljen dolgozni?
"Egésznap otthon lébecol. Mit lehet tenni?"
Már megbocsáss! De mi a p.. közöd van hozzá?
ha nem vagy a rokona, neked nem kell tenni semmit, kivéve, ha a gyerekek veszélyben vannak.
Ha zavar, hogy kéreget, ne adj neki kölcsön. Nyilván mindig kölcsön fog kérni, ha mindig adsz neki.
Ez a rendszer ilyeneknek van kitalálva. Ma nem fizetésből kell gyereket vállalni, hanem segélyből. Szülni kell egy nagy rakás gyereket, és várni, h utalják a segílyt...
Hát én így biztos nem szülök, nekem vagy normális fizetésből lesz normálisan felnevelve a gyerekem, vagy nem lesz gyerek, ez nálam elvi kérdés.
"Már megbocsáss! De mi a p.. közöd van hozzá?"
Szóval szerinted ha valaki veszélyeztette gyerekeket lát, akkor fordítsa el a fejét? Már értem hogy halhatott éhen a szülei mellett az a gyerek.. Nyilván ott is úgy gondolkodtak hogy mi a p... közöm van hozzá...
Nem tartom helyesnek ha idegenek dolgába beleszólunk- egy bizonyos határig. Ha tudom, hogy egy gyermeket rendszeresen bántalmaznak, éhezik, kutya kötelességem csinálni valamit. És csak remélhetem közben hogy ha az én gyerekem kerülne bajba, akkor lesz aki nem fordítja majd el a fejét.
"Már megbocsáss! De mi a p.. közöd van hozzá?"
Már megbocsáss, de az a p... köze van hozzá, hogy tőle kéreget, ha engem húzna le valaki állandóan, de közben otthon meresztené a s3ggét ahelyett, hogy elmenne dolgozni, szerintem nagyon is lenne hozzá közöm :)
Na mi van, neked mindenkivel bajod van?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8949..
"ha engem húzna le valaki állandóan, de közben otthon meresztené a s3ggét"
Akkor is te vagy a hülye. Lehúzni azt lehet, aki hagyja magát. Nálam is sokszor bepróbálkozik az alattam lakó nyanya, hogy csak egy ezrest adjak neki, de ettől függetlenül nem gondolom, hogy bármi közöm lenne hozzá, hogy hány szál bagót szívott már el aznap. Simán rácsukom az ajtót és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!