Gondoltál már arra, hogy nevet változtass?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?2017. okt. 23. 01:36
1/20 anonim válasza:
Igen, mert a faterom egy sz@r alak, csak a vezetéknevemet fogom megváltoztatni, csak azt nem tudom mire.
2/20 anonim válasza:
Meg is tettem. Utáltam a keresztnevem a vezetéknevem is plusz a nagyszüleim neveltek fel így felvettem a nagymamám vezetéknevét és választottam hozzá es szép keresztnevet. ☺
4/20 anonim válasza:
1. Válaszoló jól gondold ki mert bármire nem lehet változtani. És nem ingyenes. Az első alkalom 10ezer ft. Ha nem fogadják el nem kapod vissza és csak 5 év múlva próbálkozhatsz újra 50ezerért.
5/20 anonim válasza:
A vezetéknevemet nem szerettem, túl gyakori, nem megy (egybeolvad) a keresztnevemhez, azt viszont nagyon szeretem. Én arra vártam, hogy férjhez menjek, így felvettem a párom nevét, ami szintén a leggyakoribb vezetéknevek egyike, de jól hangzik a keresztnevemmel. Egyéb esetben nem változtattam volna meg, nem bántottam volna meg vele az édesapámat.
6/20 anonim válasza:
Igen, gondoltam, mert a vezeték nevemmel sűrűn csúfoltak gyerekként. Nem akartam volna apámat ezzel soha megbántani, felnőttként nem is zavar senkit, mert nem olyan gáz, mint ahogy a gyerekek nézik.
7/20 anonim válasza:
Nem szeretem a keresztnevemet, túl komoly, de nem változtatnám meg, csak ha valami vállalhatatlan szar lenne :)
8/20 anonim válasza:
igen
de mire megtaláltam az ideálisat addigra lett két gyerekem igy már túl sok lenne nekik is minden okmányát újra elkészíttetni
9/20 anonim válasza:
Igen, mert nem akarok az apám neve alatt élni, aki otthagyott minket. Gondolkodtam rajta, hogy anyám vezetéknevét veszem fel, de lehet ezzel még várok egy kicsit. Nem akarom elhamarkodni.
10/20 anonim válasza:
Meg is tettem, mert a szüleim is olyanok voltak mint itt sok leendő szülő, akik azt hiszik hogy milyen jó lesz a gyereknek ha valami gáz, különleges nevet adnak neki. Hát nem lett az...eddigi életem több mint felét azzal töltöttem hogy röhögtek a nevemen. 18 évesen első dolgom volt megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!