Már gondoltál erre?
Figyelt kérdés
Hogy elmész egy lakatlan szigetre, vagy trópusi erdőbe, ahol nincsen senki, és nem kell elviselni az emberek baromságait és nem kell állandóan stresszelni a hétköznapok miatt.2012. febr. 18. 11:34
1/17 anonim válasza:
Persze! Én imádnám, ha meglenne 1-2 alapfelszerelés.
2/17 A kérdező kommentje:
igen, úgy
2012. febr. 18. 11:36
4/17 anonim válasza:
pont most jött el a pillanat, hogy gondolkozás nélkül indulnék!
5/17 anonim válasza:
igen, de arra jutottam, hogy nagyon unalmas lenne egy idő után és begőzölnék, szóval legalább a barátaimat vinném magammal de még így sem garantálom, hogy jobb lenne (bár biztos tovább tartana begolyózni)
6/17 anonim válasza:
nem kene a hetkoznapokon stresszelni,csak azon,hogy mikor halsz ehen,mikor csip meg egy skorpio,vagy mikor esz meg egy ehes oroszlan...
7/17 anonim válasza:
A barátaimmal, és a 'szerelmemmel' (ezt úgy írom, hogy nem velem van a srác, de úgy jó lenne)
8/17 anonim válasza:
Pár nap elég is lenne ott, akkor feltöltődnék és újult erővel folytatnám a monoton életemet. Még azt is megrizikózom, hogy tök egyedül mennék, a páromat is otthon hagyva, hogy csak magam legyek és a természet.
9/17 anonim válasza:
Én egy világítótornyot szeretnék.
Vagy egy területet elkerítve sövénnyel, szögesdróttal és betonkerítéssel.
Lakatlan sziget is jó, ahol nincsenek nagyragadozók.
De egy-két barátomat én is vinném.
10/17 anonim válasza:
Ja, az emberi baromságokon nem stresszelnél csak a fél méteres denevéreken, kígyókon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!