Már gondoltál erre?
Figyelt kérdés
Hogy elmész egy lakatlan szigetre, vagy trópusi erdőbe, ahol nincsen senki, és nem kell elviselni az emberek baromságait és nem kell állandóan stresszelni a hétköznapok miatt.2012. febr. 18. 11:34
11/17 anonim válasza:
Nekem elég,ha bevonulok a szobámba.
12/17 lizzi77 válasza:
13/17 anonim válasza:
12-es! Elfogadnám, ha rovarmentesítik az egész szigetet. :D Valahogy nem szeretnék megismerkedni trópusi ízeltlábúakkal... Abba a házba is simán bejutnának.
14/17 A kérdező kommentje:
Hát én akár rovarokkal is együtt elfogadnám, mert nagyon nagyvonalú vagyok.
2012. febr. 18. 14:09
15/17 anonim válasza:
Simán.
De csak egyedül, vagy max. egy emberrel, de inkább egyedül xD
Végre azt csinálhatnék, amit akarok.
16/17 lizzi77 válasza:
Akkor mindenkinek melegen ajánlom a Robinson Crusoe, és a Robinson-család című könyvet. Én is nagyon szívesen költöznék egy ilyen helyre, mert rengeteg előnye van a dolognak, és gyönyörű szép, de azért ne felejtsétek el, hogy sok munka is lenne vele, pláne, ha egyedül, vagy kettesben mentek.
17/17 A kérdező kommentje:
Olvastam már, de igazad van, elolvasom megint!
2012. febr. 18. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!