Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tovabb tart a...

Szerintetek tovabb tart a szerelem egy hazassagban ha nics gyerek?

Figyelt kérdés
rengeteget olvasok rola hogy a baba szuletese utan meg romlik a kapcsolat.
2010. máj. 29. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

20:52 vagyoK

71/F

2010. máj. 29. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

71? Láttam itt 71 éves válaszolót, meg is sértődött rám meg egy 32 éves hölgyre, te volnál az? Vagy elírtad és 17/F?

Ja egyébként első vagyok 21/N

2010. máj. 29. 20:55
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Én erről meg vagyok győződve valamilyen szinten. És lehet háborogni de ha a tapasztalat egyszerűen ezt mutatja akkor mit gondolhatnék? Ezért sem akarok gyereket. Mert nekem mindennél fontosabb a párom és sosem akarok olyanná válni aki elhanyagolja és a gyerekbe szerelmes.
2010. máj. 29. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20:55

Miért nem tudod elfogadni egy válaszoló életkorát?

Sértődés nem volt, csak meddő vitába nem érdemes beszállni.

2010. máj. 29. 21:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mostanról beszélek, egy másik kérdésnél láttam és ott sértődött meg, de ezek szerint valóban :)
2010. máj. 29. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem a szerelem tart tovább hanem a gondatlan élet.
2010. máj. 30. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:
80%

Tudod, hogy miért teszi tönkre a baba a házasságot? Azért, mert ha megszületik a gyerek, akkor az anya ELIGÉNYTELENEDIK és már nem a párjával foglalkozik, de MÉG MAGÁVAL SEM, ráadásul a felszedett kilókkal se törődik és akkor csodálkoznak a nők, ha a férjük egy másik után kutat.

Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet az arany közép utat keresni (?). Aki akar, az szüljön gyereket, de NEM KÖTELEZŐ.

Aki meg NEM akar, az SE baj! Az egy hatalmas nagy baromság, amit itt írnak, hogy gyerek nélkül nem igaz a szerelem! Honnan tudod? És ha nem akar? Ha esetleg nem lehet valakinek gyereke? Akkor az már nem is igazi szerelem? Ezt is csak egy igénytelen mű, ál-"anyai ösztönökkel" ellátott idióta írhatta.

Ennyi. Lehet lepontozni, de ez az igazság.

2010. máj. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!