Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit mondana erre? Elhinnétek?

Ki mit mondana erre? Elhinnétek?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategória.Amit kérdek majd, az elég gyerekes lesz most, de megbántott a párom.Felhivott, ugy beszéltük meg, hogy este irunk egy kicsit skypeon.Bekapcsoltam, vártam, irtam neki, de nem küldte el.Csörgetett, felhivtam, már majdnem aludt azt mondta, jó hangja is olyan volt, igaz.Azt mondja, hogy Ő irt nekem, de az övét sem küldte el nekem, amit irt, mondta Ő már alszik.Mondom rendben, pihenj.Rá pár percre, elküldte amit irtam, irtam is neki, de nem reagált.Felhivtam, azt mondt, hogy Ő rég kikapcsolta a skypeot, gép sem megy neki.Mondom, oké.Rá pár percre megint elment neki amit irtam.Már csak kiváncsiságból irtam rá.Irtam neki sms-t, hogy "Azért minden elmegy, amit irok skypeon.Mindegy" Erre felhivott, leb.szott engem, hogy Őt nek érdekli a k..va skype, ne idegesitsem és még a telefont is kikapcsolja.És lerakta.Irtam skypeon, érdekes, hogy már nem ment el semmi.

Utálom, ha hazudnak nekem, mégis most becsapva érzem magam.Nem az, hogy zavar, hogy fenn volt, de akkor miért nem mondta meg?Inkább leorditott, nagyon elkeseredtem.Most gondolkodtam el, hogy fog e menni együtt.Rosszul esett ez az egész, szépen is lehetett volna.Én szépen kérdeztem csak.Hányan birnátok, ha igy beszélne veletek a párotok?

18/L

2010. máj. 29. 19:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Jaja, Ő :) Köszönöm, jól aludtam :)Tulreagáltam és kész.Ma ha eljön, szóba sem hozom, boldogságot akarok, nem veszekedés.És ha felhoznám, akkor veszekednénk csak.
2010. máj. 30. 09:11
 22/23 anonim ***** válasza:
nem hiába van az a mondás: aludjunk rá egyet:) neked is meg kell tanulni a higadtságot...:)nekem is...
2010. máj. 30. 13:11
 23/23 A kérdező kommentje:
Engem ma is lecseszett.Komolyan elegem van.Semmit nem szóltam, ami idegesitené, de már Ő idegesitett fel.
2010. máj. 30. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!