Ha ezt mondaná neked, mit gondolnál?
Minap megkérdeztem az anyósom, hogy mi a vélemény rólam? Nem sok ideje ismerjük egymást.
Azt mondta, hogy én egy olyan ember vagyok aki mindenkiben próbál jó benyomást kelteni.
Elég negatívan vettem. Szerintetek ez pozitív vélemény vagy negatív?
Nem tudom, hogy ezek után, hogy álljak hozzá.
Köszönöm a válaszokat.
24Nő
Igen. Tehát ezt mondta, hogy "Te egy olyan ember vagy aki elsőre próbál mindenkinél jó benyomást kelteni."
Mást nem is mondott.
Tipikus anyós vélemény, aki az ellenséget látja minden nőszemélyben, aki a pici fai mellett legyeskedik...
Nem kifejezetten negatív vélemény, de az én szememben az. Engem is hasonlóval fogadott annak idején az anyósom. Ki is túrt a fia mellől...
Ne hagyd magad!
24/n
Alig ismeritek egymást,de már ellenséges akarsz lenni vele?
A véleménye lehet az is,hogy nem talál egészen őszintének. Lehet,hogy igaza is van? Sokan azokkal,akiket nem ismernek elég jól,nem viselkednek természetesen,hanem igyekeznek jó benyomást kelteni a másik emberben.
Ez nem negatív vélemény,és emiatt nem kell anyós ellenesnek lenned. Viselkedj természetesen,ahogy másokkal is szoktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!