Ha ezt mondaná neked, mit gondolnál?
Figyelt kérdés
Minap megkérdeztem az anyósom, hogy mi a vélemény rólam? Nem sok ideje ismerjük egymást.
Azt mondta, hogy én egy olyan ember vagyok aki mindenkiben próbál jó benyomást kelteni.
Elég negatívan vettem. Szerintetek ez pozitív vélemény vagy negatív?
Nem tudom, hogy ezek után, hogy álljak hozzá.
Köszönöm a válaszokat.
24Nő
2011. nov. 3. 16:40
11/13 anonim válasza:
Attól függ milyen hangsúllyal mondta... :/
12/13 anonim válasza:
Nem könnyű ám mindenkiben jó benyomást kelteni. Gondoldd csak meg: jobb volna, ha rossz benyomást keltenél? Ugye, hogy nem! Szerintem inkább egy kicsit irigy rád.
13/13 anonim válasza:
Függetlenül attól, hogy ki mondja kinek, számomra ez nagyon negatív.
Aki mindenkiben próbál jó benyomást kelteni, az tulajdonképpen megjátssza magát. És elnyomható ember, hisz másokat, mások véleményét többre tartja, mint azt, hogy önmagát adja.
És itt a "próbál" a kulcsszó. Van, aki jó benyomást kelt benned, és van, aki jó benyomást "próbál" kelteni. Az első őszinte, a második nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!