Elhinnétek, ha egy interneten megkérdezett jósnő azt mondaná, hogy idén nem leszel terhes?
Figyelt kérdés
Tudom, butaság, de elkeseredésemben megkérdeztem egy fórumon, és azt mondta, idén nem várható siker. Több mint 1 éve próbálkozunk, és most lesz az első inszemink. Ha nagyon hiszek a sikerben, összejöhet?2010. okt. 12. 09:18
1/23 anonim válasza:
Én elhinném. Nem sok van már hátra ebből az évből, elég kicsi az esélye, hogyha eddig egy éven keresztül nem lettél terhes, akkor most a fennmaradó 2 alkalommal teherbe ess... De mindjárt jönnek a "miért ne lehetnél terhes, ez hülyeség" című kommentek.
2/23 anonim válasza:
Szia,nekem tavaly mondta egy internetes jósnő,hogy 1-2 hónapon belül terhes leszek.Köv. hónapban az is lettem Bár az sem mindegy,hogy ki mondja.
3/23 anonim válasza:
nem hiszek a jóslásban meg ha a neten jósol úgy hogy életében nem látott akkor pláne.
drukkolok nektek...
4/23 anonim válasza:
Nem hinnék az ilyen jóslásnak a tv-nek sem.
Én azt tanácsolom hogy nyugi ne görcsölj rá és sikerülni fog, az első fiam a 6. hónapban jött össze már teljesen ki voltam hogy miért nem jön már...már kezelésre és kivizsgálásra akartam menni.
A második baba elsőre sikerült.
Én azt jósolom neked hogy lesz nemsokára anyuka leszel!!!
21 hónapos kisfiú anyukája és 37 hetes kismama
5/23 anonim válasza:
2 évvel ezelött én is kérdeztem így neten. Akkor kb. fél évet írtak, mire összejön, probléma mentes terhességet és gyors szülést jósolt. Így is lett, január végén fogant a fiam, minden stimmelt.
6/23 anonim válasza:
Hol lehet a neten így jósoltatni? Díjmentes? ( olyanoktól kérdem, akinek be is jött! ) Én hinnék neki!
7/23 anonim válasza:
Én a második válaszoló vagyok.A Női Portálon,az ezotériánál,keresd meg a Cigány jósnőt Katát.Nekem 100%-ban bejött mindig amit mondott.Egy kérdést tehetsz fel neki,ami ingyenes.De olvasd el figyelmesen a kérdezés szabályait,mert csak igy válaszol!!Sok sikert.
8/23 anonim válasza:
gondolom regisztrálni ekll az oldalon. Az ezotériánál nem találom! :S A jóslásnál meg ilyen netes hülyeség van.
9/23 anonim válasza:
A Szakértőkhöz menj,azon belül az Ezotéria,ott keresd meg a Cigány jósnőt,Katát.Válassz egy kártyalapot,tedd fel a konkrét kérdést,és ird alá Ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!