Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elhinnétek, ha egy interneten...

Elhinnétek, ha egy interneten megkérdezett jósnő azt mondaná, hogy idén nem leszel terhes?

Figyelt kérdés
Tudom, butaság, de elkeseredésemben megkérdeztem egy fórumon, és azt mondta, idén nem várható siker. Több mint 1 éve próbálkozunk, és most lesz az első inszemink. Ha nagyon hiszek a sikerben, összejöhet?
2010. okt. 12. 09:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nem. de nem is kérdeznék
2010. okt. 12. 09:58
 12/23 anonim ***** válasza:
NEM!!!Én még Július végén megkérdeztem és azt válaszolta hogy a közeljövőben nem várható és még azt írta hogy nem akarjuk igazán mindketten!Aztán Augusztus 3.-án már pozitív volt a tesztem, tehát amikor a kérdést feltettem már akkor a pocimban volt a kisbabánk,akit nagyon vártunk!Ja és első próbálkozós hónapban összejött.Hiába volt ez a jósnő válasza én éreztem hogy TÉVED!!!14 hetes km
2010. okt. 12. 10:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok 10:02-es. Nekem is Kata a cigány jósnő válaszolt!!!
2010. okt. 12. 10:05
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem is jósoltak többen is. Az egyik azt mondta, szétmegyünk a párommal. (Bocsánat, ő egy nem egyszerű jós volt, hanem látó!!!) Ehhez képest már 6 éve együtt vagyunk és született egy közös gyermekünk, aki lassan kétéves. A másik látó megmondta, hogy két éven belül lesz közös gyermekünk, s így is lett. Az asztrológusok egytől-egyig rossz jóslatokat adtak (kb. 3 ember).

Szóval, nem szabad adni az efféle jóslatoknak. Nem tudhatod, mennyire jó a jósnő, s még a legjobbak is sokat tévednek, hidd el!

A másik dolog, amit még szeretnék elmondani neked, hogy a baba nem úgy jön, hogy hiszek benne, és akkor itt van.

A gyerek (szerintem) maga választja meg, hogy mikor kíván leszületni. Inkább benne bízz, és fogadd el a döntését, hogy mikor akar jönni. A te dolgod, hogy fizikailag és lelkileg felkészülten, egészségesen várd őt.

Sok sikert kívánok nektek! :)

2010. okt. 12. 10:11
 15/23 anonim ***** válasza:
az a Kata nem téved, hanem egy rosszindulatú pcsa. ha visszaolvasod a válaszokat, szinte mindenkinek azt írja, hogy a párja nem akarja igazán, vagy hogy nem elég érett a kapcsolatuk. szerintem neki nincsenek rendben a magánéleti ügyei és ezért úgy gondolja, legyen másnak is rossz.
2010. okt. 12. 10:13
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem találom Katánál a kártyákat, amiből választani kell a jósláshoz...
2010. okt. 12. 10:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Én is jóSoltattam ezen az oldalon és nekem azt mondták, hogy csak 2011 őszén fog sikerülni a baba. Pedig már így is 1 éve próbálkozunk :( Remélem tévedtek!
2010. okt. 12. 11:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Én még katát sem találom:-)
2010. okt. 12. 11:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Valaki tudna segíteni,hogy hogy tudom az oldalon megtalálni ezt a katát?Engem tényleg érdekelne de nem találom sehol!
2010. okt. 12. 11:17
 20/23 anonim ***** válasza:
A Szakértőknél van.Cigány jósnő igy van kiirva.
2010. okt. 12. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!