Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogyha rajta...

PRO Péter kérdése:

Mit csináljak hogyha rajta kaptak puskázáson és elmondták a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy német órán voltunk irtam egy puskát egy dogához odajött tanár kilogott a puskám és betoltam de észrevette hogy betolom elvette a puskát és folytathattam a dogát eredménye még nincs de elmondta az ofömnek hogy puskáztam még ezzel se lett volna baj de amikor ma bejött anyukám suliba tanárokat kédezgetni akkor elmondták hogy puskáztam és nem tudom mit csináljak.

#szülő #puska #tantárgy #problémák lecke
2017. okt. 19. 15:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mindenki puskázik, nekem anno anya részletesen taglalta hogy puskázott néhány vizsgán, ilyen esetben max azért szidnának le hogy lebuktam :D
2017. okt. 21. 14:47
 22/23 anonim ***** válasza:
Puskázz ügyesebben. A tananyag nagy része haszontalan, soha életedben nem fogod használni a 80%-át. De a kedvenc tárgyad meg tanuld meg rendesen, még a kötelező szint felett is. Én végigpuskáztam a történelem és magyar dogákat általános és középsuliban, a fizikát kémiát meg annyira megtanultam hogy OKTV-re mentem belőle. Aztán egyetemre. Az angol anyanyelvi szinten ráragad az emberre, a programozás és a matek is megszokható ha sokat csinálja az ember. Ma is ebből élek, elég jól. Hülye lettem volna felesleges dolgokat bemagolni. A külföldiek se tudják a magyar költők életrajzát kívülről azt mégis jól élnek. Történelemből is elég a 20. századot tudni, a többi már nagyon régmúlt.
2017. okt. 21. 23:59
 23/23 anonim válasza:

Ne izgulj . Mindenki volt gyerek . Az èn testvèrem úgy bukott le anya előtt hogy elmentek vèrvètelre ès ugye utána meg ment volna suliba . Aztán vèrvètelen felhúzták a ruhájának az újját aztán jah .

De nem lett belőle baj 😂

2020. jan. 5. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!