Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogyha rajta...

PRO Péter kérdése:

Mit csináljak hogyha rajta kaptak puskázáson és elmondták a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy német órán voltunk irtam egy puskát egy dogához odajött tanár kilogott a puskám és betoltam de észrevette hogy betolom elvette a puskát és folytathattam a dogát eredménye még nincs de elmondta az ofömnek hogy puskáztam még ezzel se lett volna baj de amikor ma bejött anyukám suliba tanárokat kédezgetni akkor elmondták hogy puskáztam és nem tudom mit csináljak.

#szülő #puska #tantárgy #problémák lecke
2017. okt. 19. 15:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%

Én vagyok itt az egyetlen aki sosem puskázott még?:-D

Hát az én szüleim csalódottak lennének, de nem hiszem hogy nagy balhét csapnának, mindig azt mondják hogy magamnak tanulok,az én bajom ha buta maradok, vagy becsapom magam a puskázással.

2017. okt. 19. 15:36
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

1-es: a párom.

Soha nem hazudott, egyszer sem puskázott. Igaz, így tovább tartott elvégeznie az egyetemet (2 évvel), de azt mondta így is megérte.

Olyan tiszta a lelkiismerete mint a szűz hó és nála becsületsebb férfit sem láttam még soha.

Kérdező: szard le, én is puskáztam, bár tény, hogy nem voltam soha olyan béna, hogy le is bukjak :D

2017. okt. 19. 15:38
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

Én sosem puskáztam, de csak azért, mert lusta voltam hozzá.

Baromi szerencsém van, hogy a józan paraszti eszem működik, mert úgy érettségiztem le, hogy otthon életemben nem volt előttem tananyag. Még az érettségi tételeket sem tudtam. Persze ez nagyrészt anyám lelkiismeretes nevelésének volt köszönhető, soha nem kérdezte mi volt a suliban, nem figyelte, hogy írtam-e leckét, leszarta a jegyeimet, leszart mindent. Aki már általánosban hozzászokik, hogy a padban hagyja az összes cuccát és szünetekben másol leckét, az úgy is marad...

Mondjuk szerencse, mert így brutálisan jó lett a problémamegoldó képességem :D

Kérdező, most már sokat nem tudsz tenni. Vagy a pofon elé mész és bocsánatot kérsz, vagy megvárod, míg elővesznek a szüleid... igazából te ismered őket, mindenki máshogy reagál erre. Lehet nem is fognak foglalkozni a dologgal.

2017. okt. 19. 15:54
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer egy egyetemi tanár mondta, aki soha nem puskázik az az életben is csak munkával fog pénzt keresni.
2017. okt. 19. 15:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, nincs itt a világvége. Szerintem nem kell csinálnod semmit. Megpróbáltál segíteni magadon, balul sült el, van ilyen. Egy hegyibeszédre számíthatsz. Meghallgatod, bólogatsz, megígéred, amit meg kell. Ha kapsz is büntetést, tuti túl fogod élni. A dolgozatodra valószínűleg egyest fogsz kapni. Ha jó fej a tanár, kapsz egy második lehetőséget, hogy megírd a dolgozatot. Készülj fel erre is. Akárhogy is lesz, a Föld forog tovább, továbbra is lélegzel, egészséges vagy, van fedél a fejed fölött, van mit enned, a szüleid szeretnek. Innentől már nem történhet olyan nagy tragédia.
2017. okt. 19. 16:00
 16/23 anonim ***** válasza:
71%

Az már egy nagyon jó pont, hogy ennyire bánt az eset. Legtöbben lexarták volna.

Máskor készülj fel jobban és ezt ígérd meg a szüleidnek is. Nem hinném, hogy leharapják a fejed.

2017. okt. 19. 16:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ügyesebb legyél. Ha már puskázol, ne bénázz. Mondjuk aki ilyen kis becsületes buksi, az jobb is ha nem próbálkozik, mert tapasztalataim alapján, a legtöbben azért buknak le, mert egyszerűen látszik rajtuk, hogy mennyire ki vannak borulva. =D Az ilyet mindig vicces nézni.
2017. okt. 19. 17:01
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el anyukádnak, hogy ez legyen a legnagyobb gondotok az életben!
2017. okt. 19. 17:16
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
Kérj bocsánatot,tanártól,és a szülőktől és tanulj ,se én se gyerekeim nem puskáznak soha max rosszabb jegyet írnak,bár igy is jó jegyeket kapnak.
2017. okt. 20. 05:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Thug Life
2017. okt. 20. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!